GeldUitleg over orakelkaart `Geld`


Je kent die oude werkmentaliteit wel: no pain, no gain. Alleen hard werk levert succes. Het leven is niet makkelijk. Life's a bitch. Je kent het wel. Velen van jullie hebben jezelf een leven van hard werken toegekend. Wanneer je je focust op de energie van je ziel, dan worden alle middelen die je nodig hebt om je meest diepe verlangens te manifesteren, voor je toegankelijk. Één van deze middelen is geld. Je hebt al het geld van het universum voor je toegankelijk. Geld is simpelweg een uitdrukking van energie. Energie kent geen grenzen en is oneindig. Net als geld. Het leven, zoals je ziel het bedoeld heeft, is niet een spel van zoeken en vinden. Het is een spel van herinneren. Herinneren wie je bent. Herinneren dat alles waar je naar op zoek bent in je zit. Herinneren dat je goed bent. Herinneren dat je een bewoner van het universum bent en dat je alles verdient dat het universum voor je te bieden heeft. Herinneren dat je God bent. Wanneer je je herinnert, dan zal je het verschil weten tussen een somber leven en een vreugdevol leven. Je zult weten dat geld slechts stromende energie is.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Steenbok en is 2 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek Topconsulenten

Dagkaart van zaterdag: Zelfbeheersing

Op de beloning voor zelfbeheersing hoef je niet te wachten tot je die krijgt.. De beloning voor zelfbeheersing is zelfrespect en het is er direct. Als jij weet wat zelfbeheersing is hoeft deze kaart jou niet meer te complimenteren. Jij weet dat je de macht hebt om te kiezen om iets wel of niet te doen. Zelfbeheersing is wat nodig is om de verleiding van het ego te weerstaan.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels