GeldUitleg over orakelkaart `Geld`


Je kent die oude werkmentaliteit wel: no pain, no gain. Alleen hard werk levert succes. Het leven is niet makkelijk. Life's a bitch. Je kent het wel. Velen van jullie hebben jezelf een leven van hard werken toegekend. Wanneer je je focust op de energie van je ziel, dan worden alle middelen die je nodig hebt om je meest diepe verlangens te manifesteren, voor je toegankelijk. Één van deze middelen is geld. Je hebt al het geld van het universum voor je toegankelijk. Geld is simpelweg een uitdrukking van energie. Energie kent geen grenzen en is oneindig. Net als geld. Het leven, zoals je ziel het bedoeld heeft, is niet een spel van zoeken en vinden. Het is een spel van herinneren. Herinneren wie je bent. Herinneren dat alles waar je naar op zoek bent in je zit. Herinneren dat je goed bent. Herinneren dat je een bewoner van het universum bent en dat je alles verdient dat het universum voor je te bieden heeft. Herinneren dat je God bent. Wanneer je je herinnert, dan zal je het verschil weten tussen een somber leven en een vreugdevol leven. Je zult weten dat geld slechts stromende energie is.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Leeuw en is 9 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van vrijdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels