GeldUitleg over orakelkaart `Geld`


Je kent die oude werkmentaliteit wel: no pain, no gain. Alleen hard werk levert succes. Het leven is niet makkelijk. Life's a bitch. Je kent het wel. Velen van jullie hebben jezelf een leven van hard werken toegekend. Wanneer je je focust op de energie van je ziel, dan worden alle middelen die je nodig hebt om je meest diepe verlangens te manifesteren, voor je toegankelijk. Één van deze middelen is geld. Je hebt al het geld van het universum voor je toegankelijk. Geld is simpelweg een uitdrukking van energie. Energie kent geen grenzen en is oneindig. Net als geld. Het leven, zoals je ziel het bedoeld heeft, is niet een spel van zoeken en vinden. Het is een spel van herinneren. Herinneren wie je bent. Herinneren dat alles waar je naar op zoek bent in je zit. Herinneren dat je goed bent. Herinneren dat je een bewoner van het universum bent en dat je alles verdient dat het universum voor je te bieden heeft. Herinneren dat je God bent. Wanneer je je herinnert, dan zal je het verschil weten tussen een somber leven en een vreugdevol leven. Je zult weten dat geld slechts stromende energie is.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Laatste kwartier

Laatste kwartier

De maan staat nu in Maagd en is 22 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Liefde

Als de kaart Liefde naar jou toe komt nodigt ze je uit. Ze nodigt jou uit om deze energie in jouw handelen, spreken en denken tot uitdrukking te brengen. Als je haar voelt en je door haar laat leiden stroomt je leven als in weldadige cirkels. Duurzaam en warm. Als je het even niet meer weet stel je dan de volgende vraag; wat zou liefde doen ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels