HuisdierenUitleg over orakelkaart `Huisdieren`


Dieren, met name honden en katten, zijn vaak je leraren. Ze hebben weinig van je te leren. Één verschil tussen dieren en mensen is dat dieren onbevangen zijn. Ze weten wie ze zijn. Alles dat ze willen is simpelweg zijn wie ze zijn. Niets meer, niets minder. In hun natuurlijke, onbevangen, ongelimiteerde staat van zijn stralen ze energie, liefde en vreugde uit dat zelfs de meeste geharde mensenharten kan raken. Als er één grote les is die dieren je kunnen leren, dan is het deze: Leef in het huidige moment. En deze: Heb onvoorwaardelijk lief. Je huisdieren vinden passie, vreugde en plezier in ieder moment van hun fysieke leven. Ook al lijken ze te lijden aan een ziekte of verwonding. Huidieren, en alle dieren over het algemeen, hebben geen angst voor ziekte of de dood. Maar belangrijker nog, ze hebben geen angst voor het leven. Vandaar dat zij zich tegoed doen aan alles dat hen plezier geeft. En ze doen dit zonder twijfeling en zonder schuldgevoel. Ze leven volledig in ieder moment. Geen slecht rolmodel voor je om te volgen! Wat voor een wijzere leraar kun je hebben dan een leraar die volledig verbonden is met God en die onvoorwaardelijk van je houdt? Je huisdieren hebben geen enkele twijfel over hun waardigheid. Ze weten wat ze waard zijn. Ze weten dat ze God zijn. Volg hun voorbeeld. Leer van je huisdieren, want zij zijn je wijste leraren.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Leeuw en is 9 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van vrijdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels