GevenUitleg over orakelkaart `Geven`


Er is veel meer vreugde in je wereld te vinden dan je denkt. Ja, er zijn vele gebeurtenissen en daden die je verschrikkelijk vindt. Maar voor een ieder van deze zijn er miljoenen liefdesdaden en vreugdevolle gebeurtenissen. Wanneer je op de plaats komt waar je volledig in het moment van liefde kan zijn, dan zul je vreedzamer en meer op je gemak worden tussen de chaos van de moderne wereld. Je zult zien dat er dan daadwerkelijk wel veel schoonheid en goedheid is in de wereld. Je kunt kiezen om van buiten naar binnen te leven, waarbij je de wereld jou laat leiden. Of je kunt ervoor kiezen om van binnen naar buiten te leven, in je natuurlijkse staat van liefde en vreugde, om een wereld te creëren die je zelf ervaart. Niet iedereen zal jouw wereld ervaren. Maar jij in ieder geval wel. Je zal een kracht worden die pijn kan helen. In een staat van vreugde, vrede en geluk zijn is het beste dat je kunt doen voor iemand die in pijn is. Je woorden helpt ze, of niet. Maar je energie bestaande uit liefde en vreugde straalt naar ze, ook al zeg je niets. Het doordringt ze. Ze voelen je liefde, en uiteindelijk zullen ze hun eigen liefde voor zichzelf voelen. Dat is de beste, meest krachtige, helende manier om hen in pijn te helpen. Help ze met je innerlijke licht.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Weegschaal en is 18 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van woensdag: De dood

Bij het trekken van de kaart de dood gaat het niet over het op handen zijnde sterven van jou. De dood is symbolisch en nodigt je uit om te zien wat er getransformeerd kan worden bij jou. Waarbij de oude gewoonte die je niet meer dient, sterft. De Dood gaat over transformatie van aspecten van jou, zodat het oude gaat en het nieuwe kan komen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels