RelatiesUitleg over orakelkaart `Relaties`


Veel mensen zitten in een relatie waar ze een hekel aan hebben, of op zijn minst waar ze zichzelf in vast voelen zitten. Je relaties zijn misschien wel voor velen de grootste uitdaging. Je hebt deze gedachten over relaties, voornamelijk familierelaties en romantische relaties, die je niet altijd goed doen. Relaties zijn niet voor altijd. Niets is ten slotte voor altijd. Niets, vooral niet je relaties, blijven voor altijd hetzelfde en onveranderd. Dit is gewoonweg niet mogelijk en het zou ongewenst zijn. Het leven in de fysieke of niet-fysieke vorm, gaat volledig om verandering. Overal veranderen, groeien en ontwikkelen relaties zich constant. Er is geen eindbestemming, er is alleen de reis. Vooral in relaties. De sleutel tot het creëren van liefdevolle relaties is vertrouwen in het feit dat alles goed is, waar je ook bent. De sleutel is het positieve zien in alle kansen die je relatie je te bieden hebben, of je ze nou als 'goed' of 'slecht' opvat. Wanneer je dit doet, dan weet je in je hart wat de beste relaties voor je zijn. Kies enkel de beste. Laat de andere relaties los. Dan begrijp je de waarde van je relaties.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Stier en is 2 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van vrijdag: Wederkerigheid

Wederkerigheid is jouw kaart vandaag. Wederkerigheid is de kosmos brede balans van geven en ontvangen; de ademhaling van het al. Het is elke uitwisseling van gedache en intentie tot activiteiten op grootse schaal. Dos kosmos dankt jou voor je bijdrage en vraagt je nog meer open te staan voor wat het leven te bieden heeft.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels