RelatiesUitleg over orakelkaart `Relaties`


Veel mensen zitten in een relatie waar ze een hekel aan hebben, of op zijn minst waar ze zichzelf in vast voelen zitten. Je relaties zijn misschien wel voor velen de grootste uitdaging. Je hebt deze gedachten over relaties, voornamelijk familierelaties en romantische relaties, die je niet altijd goed doen. Relaties zijn niet voor altijd. Niets is ten slotte voor altijd. Niets, vooral niet je relaties, blijven voor altijd hetzelfde en onveranderd. Dit is gewoonweg niet mogelijk en het zou ongewenst zijn. Het leven in de fysieke of niet-fysieke vorm, gaat volledig om verandering. Overal veranderen, groeien en ontwikkelen relaties zich constant. Er is geen eindbestemming, er is alleen de reis. Vooral in relaties. De sleutel tot het creëren van liefdevolle relaties is vertrouwen in het feit dat alles goed is, waar je ook bent. De sleutel is het positieve zien in alle kansen die je relatie je te bieden hebben, of je ze nou als 'goed' of 'slecht' opvat. Wanneer je dit doet, dan weet je in je hart wat de beste relaties voor je zijn. Kies enkel de beste. Laat de andere relaties los. Dan begrijp je de waarde van je relaties.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Steenbok en is 2 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek Topconsulenten

Dagkaart van zaterdag: Zelfbeheersing

Op de beloning voor zelfbeheersing hoef je niet te wachten tot je die krijgt.. De beloning voor zelfbeheersing is zelfrespect en het is er direct. Als jij weet wat zelfbeheersing is hoeft deze kaart jou niet meer te complimenteren. Jij weet dat je de macht hebt om te kiezen om iets wel of niet te doen. Zelfbeheersing is wat nodig is om de verleiding van het ego te weerstaan.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels