ZelfzorgUitleg over orakelkaart `Zelfzorg`


Onvoorwaardelijk van jezelf houden is het meest belangrijke dat je kunt doen in dit leven. Als je niet eerst kunt genieten van het wonder dat je zelf bent, dan heb je vaak weinig reden om de wonderen te vieren die anderen zijn. Het begint allemaal bij jou. Jouw vermogen om jezelf lief te hebben, te waarderen en te vieren is de sleutel hier. Wijd jezelf toe aan het goed voor jezelf zorgen. Velen van jullie dragen weinig zorg aan je eigen behoeftes en verlangens. Wanneer je niet eerst voor jezelf zorgt, dan ben je weinig goed voor anderen. Het beste dat je kunt doen voor anderen is je eigen geluk en welzijn voorop stellen. Klinkt dat egoïstisch? Nou, het is ook egoïstisch. Focus op jezelf, houd van jezelf, zodat je ook van anderen kunt houden. Zelfs de reguliere geloven zeggen dat je van God en anderen moet houden zoals je van jezelf houdt. Deze boodschap is alleen vaak verkeerd geïnterpreteerd en weggestopt. Het deel dat wordt weggestopt is het van jezelf houden, alsof het een verschrikkelijke zonde is. We willen dat je de schoonheid en pracht ziet in jezelf. We willen dat je je geliefd voelt. We willen dat je je waardig voelt. We willen dat je jezelf liefdevol ziet, zoals wij dat doen. Houd onvoorwaardelijk veel van jezelf, zoals wij van jou houden.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Steenbok en is 2 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek Topconsulenten

Dagkaart van zaterdag: Zelfbeheersing

Op de beloning voor zelfbeheersing hoef je niet te wachten tot je die krijgt.. De beloning voor zelfbeheersing is zelfrespect en het is er direct. Als jij weet wat zelfbeheersing is hoeft deze kaart jou niet meer te complimenteren. Jij weet dat je de macht hebt om te kiezen om iets wel of niet te doen. Zelfbeheersing is wat nodig is om de verleiding van het ego te weerstaan.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels