ZelfzorgUitleg over orakelkaart `Zelfzorg`


Onvoorwaardelijk van jezelf houden is het meest belangrijke dat je kunt doen in dit leven. Als je niet eerst kunt genieten van het wonder dat je zelf bent, dan heb je vaak weinig reden om de wonderen te vieren die anderen zijn. Het begint allemaal bij jou. Jouw vermogen om jezelf lief te hebben, te waarderen en te vieren is de sleutel hier. Wijd jezelf toe aan het goed voor jezelf zorgen. Velen van jullie dragen weinig zorg aan je eigen behoeftes en verlangens. Wanneer je niet eerst voor jezelf zorgt, dan ben je weinig goed voor anderen. Het beste dat je kunt doen voor anderen is je eigen geluk en welzijn voorop stellen. Klinkt dat egoïstisch? Nou, het is ook egoïstisch. Focus op jezelf, houd van jezelf, zodat je ook van anderen kunt houden. Zelfs de reguliere geloven zeggen dat je van God en anderen moet houden zoals je van jezelf houdt. Deze boodschap is alleen vaak verkeerd geïnterpreteerd en weggestopt. Het deel dat wordt weggestopt is het van jezelf houden, alsof het een verschrikkelijke zonde is. We willen dat je de schoonheid en pracht ziet in jezelf. We willen dat je je geliefd voelt. We willen dat je je waardig voelt. We willen dat je jezelf liefdevol ziet, zoals wij dat doen. Houd onvoorwaardelijk veel van jezelf, zoals wij van jou houden.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Stier en is 2 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van vrijdag: Wederkerigheid

Wederkerigheid is jouw kaart vandaag. Wederkerigheid is de kosmos brede balans van geven en ontvangen; de ademhaling van het al. Het is elke uitwisseling van gedache en intentie tot activiteiten op grootse schaal. Dos kosmos dankt jou voor je bijdrage en vraagt je nog meer open te staan voor wat het leven te bieden heeft.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels