LiefdeUitleg over orakelkaart `Liefde`


We definiëren liefde als de keuze om het Goddelijke in alle wezens te zien. Niet alleen menselijke wezens, maar alle wezens, bewust of niet. Alle dingen, alles, heeft een bewustzijn. Ook al beschouw je ze als levenloos, zoals een berg of een steen. Iedere gedachte van liefde en medeleven voedt de wereld om je heen. Iedere gedachte van haat en wraak draagt bij de verwonding van een reeds verwonde wereld. Zo veel kracht heb je. We willen dat je je volledig bewust bent van deze kracht. We garanderen dat je dan een positieve bijdrage in de wereld zal leveren. Soms zie je het resultaat hiervan, maar vaak ook niet. Dat is de kracht van liefde. We weten dat velen van jullie denken dat de wereld één grote puinhoop is. Maar dat is het niet. Wat je ziet, zelfs in al deze ogenschijnlijke chaos, is een terugkeer naar liefde, naar God, naar alles dat er is. De chaos zal verdwijnen. De liefde zal groeien. Het meest belangrijke is dat je terugkeert naar jezelf. Je ware authentieke, liefhebbende zelf. Voel en druk liefde overal om je heen uit.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Leeuw en is 9 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van vrijdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels