ManifestatieUitleg over orakelkaart `Manifestatie`


Je kunt je leven maar één moment tegelijk leven. Maar je ontdoet al het plezier en de vreugde van deze momenten door te veel tegelijk te doen - voornamelijk door deze momenten te vervuilen met schuldgevoelens over handelingen uit het verleden en zorgen over de toekomst. Je verdeelt je energie. Vervolgens ben je gestressed, verward, verdwaald en vraag je je af wie je bent en waarom je hier bent. Maar als je je volledig op het huidige moment focust, met liefde, dan zal je zien dat je leven gemakkelijker is. Waar komt denk je het verschil tussen dat zorgeloze kleine kind dat je vroeger was en het volwassen grote kind dat je nu bent vandaan? Het doet er niet toe waarom of hoe je hier bent gekomen. Het enige dat er toe doet is waar je vanaf hier naartoe wilt. Je kunt er alleen niet naartoe vanuit een plek waar je nu ongelukkig bent. Zoek dingen die je nu gelukkig doen laten voelen. Hierdoor krijg je wat je wilt via de wet van aantrekkingskracht. Je zult je weer herinneren dat het niet moeilijk is om te manifesteren wat je wilt. Het is makkelijk en het is leuk. Vertrouw erop dat je kunt manifesteren wat je maar wilt.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Vissen en is 7 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek Topconsulenten

Dagkaart van donderdag: Innerlijk kind

Als je de kaart 'Innerlijk Kind' getrokken hebt, mag je je verwonderen in de speelsheid en kracht die in ieder van ons verscholen ligt. Innerlijk Kind nodigt je uit om niet vergeten te spelen. Het te troosten als het verdriet heeft. Maar het niet daarbij te laten. Het Innerlijke Kind herinnert ons aan de enorme veerkracht waarover ieder van ons beschikt !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels