AngstUitleg over orakelkaart `Angst`


Je grootste angst is leven in je grootheid. Als je al je gevoelens van waardeloosheid, gebrek, lage zelfwaardering, etc. loslaat, dan word je morgen wakker in wat letterlijk een nieuwe wereld is. Je zal een moment van stralend inzicht hebben. Je zal herinneren wie je daadwerkelijk bent en alle angst zal verdwijnen. Alleen vrede en vreugde zal blijven. In je hart zal je weten dat alles goed is. Je zal weten dat er geen dood is, enkel leven. Wanneer de tijd daar is, dan zal je van de fysieke dood genieten, want je weet dat het enkel een nieuw begin is. Het leven is niet gevaarlijk. Het leven - en de dood - zijn absoluut veilig. Je leeft in een veilig universum. Het enige gevaar is de gedachte dat je niet veilig bent. Je gebruikt angst om een vals gevoel van veiligheid te hebben. "Angst zal me veilig houden om me te beschermen tegen alles dat me pijn kan doen." Niets kan je pijn doen. Niets! Tuurlijk, je kunt in angst leven en jezelf een vals gevoel van veiligheid geven. Of je kunt in liefde leven en jezelf een echt gevoel van veiligheid geven. Je bent liefde. Je bent God. Angst is niet wie je bent. Angst is geen onderdeel van God. Leef je eigen grootheid. Je zult dan geen behoefte meer hebben om vast te klampen aan angst. Laat je angsten los.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Ram en is 15 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels