KrachtUitleg over orakelkaart `Kracht`


Je hebt stemmen gehoord die je vertellen dat je levenslot in God's handen ligt. Nou, dat is waar. Het enige probleem is dat de stemmen niet beseffen dat zijzelf God zijn! Zij zijn God die hun eigen worstelingen uitkiezen en hun eigen lot. We zeggen niet dat ze het bewust gedaan hebben, maar ze hebben het wel gedaan. Simpelweg bewust zijn en accepteren dat de realiteit heel bevrijdend is. De waarheid zet je immers vrij. Pijn en lijden zijn echter niet altijd slechte ervaringen wanneer ze je herinneren dat de dingen niet hoeven te zijn zoals ze zijn. Je staat vrij om pijn, vreugde of vrijheid te kiezen. Jouw vrije keuze is Goddelijk keuze in actie op aarde. Het leven hoort vreugdevol te zijn. Het hoort goed te voelen. Het enige doel van pijn en lijden is je eraan herinneren dat je geen pijn hoeft te hebben. Het leven is goed. Zoek en vind de vreugde in iedere ervaring, of je ze nou als pijnlijk ziet, of niet. Het goede en vreugdevolle is er altijd, maar je moet er wel voor gaan. Je kunt door vreugde of pijn groeien. Beide manieren werkt. Het is jouw keuze. Uiteindelijk is het doel van pijn om je eraan te herinneren dat je leven ook pijnvrij kan zijn. Transformeer je pijn dus in kracht.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Leeuw en is 9 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van vrijdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels