KrachtUitleg over orakelkaart `Kracht`


Je hebt stemmen gehoord die je vertellen dat je levenslot in God's handen ligt. Nou, dat is waar. Het enige probleem is dat de stemmen niet beseffen dat zijzelf God zijn! Zij zijn God die hun eigen worstelingen uitkiezen en hun eigen lot. We zeggen niet dat ze het bewust gedaan hebben, maar ze hebben het wel gedaan. Simpelweg bewust zijn en accepteren dat de realiteit heel bevrijdend is. De waarheid zet je immers vrij. Pijn en lijden zijn echter niet altijd slechte ervaringen wanneer ze je herinneren dat de dingen niet hoeven te zijn zoals ze zijn. Je staat vrij om pijn, vreugde of vrijheid te kiezen. Jouw vrije keuze is Goddelijk keuze in actie op aarde. Het leven hoort vreugdevol te zijn. Het hoort goed te voelen. Het enige doel van pijn en lijden is je eraan herinneren dat je geen pijn hoeft te hebben. Het leven is goed. Zoek en vind de vreugde in iedere ervaring, of je ze nou als pijnlijk ziet, of niet. Het goede en vreugdevolle is er altijd, maar je moet er wel voor gaan. Je kunt door vreugde of pijn groeien. Beide manieren werkt. Het is jouw keuze. Uiteindelijk is het doel van pijn om je eraan te herinneren dat je leven ook pijnvrij kan zijn. Transformeer je pijn dus in kracht.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Steenbok en is 2 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek Topconsulenten

Dagkaart van zaterdag: Zelfbeheersing

Op de beloning voor zelfbeheersing hoef je niet te wachten tot je die krijgt.. De beloning voor zelfbeheersing is zelfrespect en het is er direct. Als jij weet wat zelfbeheersing is hoeft deze kaart jou niet meer te complimenteren. Jij weet dat je de macht hebt om te kiezen om iets wel of niet te doen. Zelfbeheersing is wat nodig is om de verleiding van het ego te weerstaan.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels