KrachtUitleg over orakelkaart `Kracht`


Je hebt stemmen gehoord die je vertellen dat je levenslot in God's handen ligt. Nou, dat is waar. Het enige probleem is dat de stemmen niet beseffen dat zijzelf God zijn! Zij zijn God die hun eigen worstelingen uitkiezen en hun eigen lot. We zeggen niet dat ze het bewust gedaan hebben, maar ze hebben het wel gedaan. Simpelweg bewust zijn en accepteren dat de realiteit heel bevrijdend is. De waarheid zet je immers vrij. Pijn en lijden zijn echter niet altijd slechte ervaringen wanneer ze je herinneren dat de dingen niet hoeven te zijn zoals ze zijn. Je staat vrij om pijn, vreugde of vrijheid te kiezen. Jouw vrije keuze is Goddelijk keuze in actie op aarde. Het leven hoort vreugdevol te zijn. Het hoort goed te voelen. Het enige doel van pijn en lijden is je eraan herinneren dat je geen pijn hoeft te hebben. Het leven is goed. Zoek en vind de vreugde in iedere ervaring, of je ze nou als pijnlijk ziet, of niet. Het goede en vreugdevolle is er altijd, maar je moet er wel voor gaan. Je kunt door vreugde of pijn groeien. Beide manieren werkt. Het is jouw keuze. Uiteindelijk is het doel van pijn om je eraan te herinneren dat je leven ook pijnvrij kan zijn. Transformeer je pijn dus in kracht.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Maagd en is 14 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: De dood

Bij het trekken van de kaart de dood gaat het niet over het op handen zijnde sterven van jou. De dood is symbolisch en nodigt je uit om te zien wat er getransformeerd kan worden bij jou. Waarbij de oude gewoonte die je niet meer dient, sterft. De Dood gaat over transformatie van aspecten van jou, zodat het oude gaat en het nieuwe kan komen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels