BegeleidingUitleg over orakelkaart `Begeleiding`


Vertrouw altijd op je eigen begeleiding; de begeleiding van je ziel. Soms ook wel 'intuïtie' genoemd. Je bent je ziel. Jouw ziel is God. Je bent God. Dat is wie je bent. Daarom kun je altijd vertrouwen op je eigen begeleiding. Als je er op staat iemand te aanbidden, aanbid dan jezelf, je ziel. Laat het de persoon zijn die je wilt zijn, volledig in lijn met het deel van je dat God is. We weten dat deze Goddelijke zelf die je bent soms lastig te vatten en te begrijpen is voor je. Maar iedere keer wanneer je een voorgevoel hebt, een moment van inspiratie, een gevoel uit het onderbewuste, dan is dit communicatie van jouw ziel, van God. Jouw verbinding met God, je ziel, is je ware thuis. Waar je ook naartoe gaat, deze verbinding is er altijd. Waar je ook naartoe gaat, je bent er. Waar je ook naartoe gaat, je bent thuis, want dat is waar God is. Vertrouw altijd op je eigen begeleiding.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Maagd en is 11 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Evenwicht

Als je de kaart 'Evenwicht' trekt weet dan dat evenwicht absoluut is. Als je twijfelt, weet dan dat het leven duurzaam is en dat oorzaak en gevolg alles in balans houdt. Dat kan niet anders. De mens kan in de illusie leven van zijn eigen gelijk maar de illusie reikt niet verder dan zijn benauwde blik. Als je dit soms ervaart, visualiseer dan balans in jezelf.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels