OordeelUitleg over orakelkaart `Oordeel`


Lijden is niet de manier van het universum om je te straffen. Het universum staat geen lijden toe. Het universum veroorzaakt geen lijden. Het universum straft je niet voor je zonden door je te laten lijden. Het universum staat geen ziekte, armoede, triestheid of tragedie toe in je leven. Het universum 'is' simpelweg. Het universum is die goddelijke energie, die kracht, die alles creëert en in stand houdt. Het universum 'daarbuiten' staat geen lijden toe. Jij - vanuit het universum in je - creëert je eigen lijden. Een nogal harde uitspraak? Sommigen zullen het zo zien. Maar het is ook een mogelijkheid voor je om je te bevrijden van het lijden in je leven. Je zult de uitdagingen en problemen in je leven niet kunnen laten verdwijnen - dat is namelijk waarom je geïncarneerd bent. Maar je kunt het gevoel van lijden wel laten verdwijnen, simpelweg door je perspectief te veranderen. Het universum staat niet toe en veroorzaakt ook geen menselijke pijn. Evenals dat het universum geen menselijke vreugde veroorzaakt. Dat doe je namelijke helemaal zelf. Jij bent het universum. Dat ben jij, helemaal jij! Het lijden en de vreugde. Je staat altijd helemaal vrij om te kiezen voor de één of de ander. Wat je ook kiest, het universum oordeelt niet over je.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Vissen en is 7 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek Topconsulenten

Dagkaart van donderdag: Innerlijk kind

Als je de kaart 'Innerlijk Kind' getrokken hebt, mag je je verwonderen in de speelsheid en kracht die in ieder van ons verscholen ligt. Innerlijk Kind nodigt je uit om niet vergeten te spelen. Het te troosten als het verdriet heeft. Maar het niet daarbij te laten. Het Innerlijke Kind herinnert ons aan de enorme veerkracht waarover ieder van ons beschikt !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels