OordeelUitleg over orakelkaart `Oordeel`


Lijden is niet de manier van het universum om je te straffen. Het universum staat geen lijden toe. Het universum veroorzaakt geen lijden. Het universum straft je niet voor je zonden door je te laten lijden. Het universum staat geen ziekte, armoede, triestheid of tragedie toe in je leven. Het universum 'is' simpelweg. Het universum is die goddelijke energie, die kracht, die alles creëert en in stand houdt. Het universum 'daarbuiten' staat geen lijden toe. Jij - vanuit het universum in je - creëert je eigen lijden. Een nogal harde uitspraak? Sommigen zullen het zo zien. Maar het is ook een mogelijkheid voor je om je te bevrijden van het lijden in je leven. Je zult de uitdagingen en problemen in je leven niet kunnen laten verdwijnen - dat is namelijk waarom je geïncarneerd bent. Maar je kunt het gevoel van lijden wel laten verdwijnen, simpelweg door je perspectief te veranderen. Het universum staat niet toe en veroorzaakt ook geen menselijke pijn. Evenals dat het universum geen menselijke vreugde veroorzaakt. Dat doe je namelijke helemaal zelf. Jij bent het universum. Dat ben jij, helemaal jij! Het lijden en de vreugde. Je staat altijd helemaal vrij om te kiezen voor de één of de ander. Wat je ook kiest, het universum oordeelt niet over je.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Waterman en is 18 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Liefde

Als de kaart Liefde naar jou toe komt nodigt ze je uit. Ze nodigt jou uit om deze energie in jouw handelen, spreken en denken tot uitdrukking te brengen. Als je haar voelt en je door haar laat leiden stroomt je leven als in weldadige cirkels. Duurzaam en warm. Als je het even niet meer weet stel je dan de volgende vraag; wat zou liefde doen ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels