GoddelijkheidUitleg over orakelkaart `Goddelijkheid`


Je bent God, en God omvat alles. God is je familie. God is je vrienden. God is je vijanden. God is je huisdieren. God is de dieren van de wereld. God is de planten die in je tuin groeien. God is het eten dat je eet. God is de kleding die je draagt. God is het land waarin je leeft. God is de landen waar je oorlog mee hebt. God is de bergen, de heuvels, de valleien, de oceanen. God is de zon, de maan, de sterren. God omvat alles. Als je deze waarheid erkent, dan heb je voor al het leven eerbied - die van jou en die van andere mensen, dieren, Moeder Aarde en de planeten, de sterren en de sterrenstelsels. Zelfs de zogenaamde levenloze objecten hebben hun wortelen en begin in God. Niets is kwaadaardig. Alles is goed. Hoewel we de behoefte hebben om dingen 'goed' of 'fout' te labelen, het heeft voor veel problemen gezorgd. Deze beperkte opvatting van God heeft gezorgd voor het ontstaan van religies, geloofsovertuigingen en sektes. Veel hiervan geeft verdeling. Het herenigt de mens en de bewonders van deze planeet niet. Dat is niet wie God is. Onthoud, God omvat alles. Wees je altijd bewust van de Goddelijkheid in jezelf.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Stier en is 2 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van vrijdag: Wederkerigheid

Wederkerigheid is jouw kaart vandaag. Wederkerigheid is de kosmos brede balans van geven en ontvangen; de ademhaling van het al. Het is elke uitwisseling van gedache en intentie tot activiteiten op grootse schaal. Dos kosmos dankt jou voor je bijdrage en vraagt je nog meer open te staan voor wat het leven te bieden heeft.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels