ZegenUitleg over orakelkaart `Zegen`


Je bent hier om vreugde te ervaren. Dat is je levensdoel. Zo simpel. Vreugde ervaren is je geboorterecht. Vreugde is natuurlijk. Vreugde is je verbinding met de Goddelijke energie die je God mag noemen. Vreugde is de verbinding met je ziel. Je bent tenslotte God in natuurlijke vorm. Je bent een speelse God. Je ziel weet dat. Heb plezier. Speel meer. Heb meer lief. Het leven is niet zo serieus. Het hoort vreugdevol te zijn. Zo simpel is het. Maak het niet zo ingewikkeld of moeilijk. Als er iets is waar God het meest van houdt in mensen, dan is het hun vermogen om te lachen en om plezier te hebben. Niets van dit alles dat je het leven noemt is zo serieus. Je bent niet in dit leven gekomen om een zielig leven te lijden en vervolgens een droevige dood. Je bent hier gekomen om plezier te hebben, om lief te hebben en om te groeien. Te groeien door vreugde! Alles minder dan dat is niet wat God voor je wilt. Alles minder dan dat is niet wat je ziel voor je wilt. Geniet dus van jezelf en je leven.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Schorpioen en is 19 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van donderdag: De dood

Bij het trekken van de kaart de dood gaat het niet over het op handen zijnde sterven van jou. De dood is symbolisch en nodigt je uit om te zien wat er getransformeerd kan worden bij jou. Waarbij de oude gewoonte die je niet meer dient, sterft. De Dood gaat over transformatie van aspecten van jou, zodat het oude gaat en het nieuwe kan komen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels