ControleUitleg over orakelkaart `Controle`


Je creëert je ervaringen, of ze nou 'goed' of 'slecht' zijn. Dat doe allemaal je zelf. Je bent het allemaal zelf. Jij bent God! Dus je kunt net zo goed beginnen met het gebruiken van je Goddelijke krachten om te manifesteren wat je wilt in plaats van wat je niet wilt. Het is simpel. Het is makkelijk. Je hebt het altijd al gedaan. Je bent het gewoon vergeten. Nu is het tijd om te herinneren om opnieuw te creëren wat je wilt in je leven, dit keer bewust, in plaats van wat je niet wilt. Je bent volledig vrij om de keuzes te maken die je wilt maken. Je bent ook vrij om geen keuzes te maken. Maar dit is ook een keuze, en je creëert je werkelijkheid dan standaard. Dat betekent dat je het leven neemt zoals het op je af komt, zonder bewust beslissingen. Mensen in deze situatie - waar nog steeds zelf voor gekozen is - voelen zich vaak een slachtoffer van het lot en van wat hen overkomt. Velen van jullie vinden het moeilijk om het idee van je eigen werkelijkheid creëren, te begrijpen. Want je eigen werkelijkheid creëren betekent dat je verantwoordelijkheid neemt voor alles dat er in je leven gebeurt. Accepteer je die verantwoordelijkheid? Het enige alternatief is jezelf voorhouden dat je een slachtoffer bent. En je bent zonder twijfel geen slachtoffer. Je bent altijd in controle.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 5 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zondag: Inspiratie

Als inspiratie zich vandaag aandient is dit het moment om de inspiratie te volgen waar je al enige tijd mee rondloopt. Of je te openen zodat je geinspireerd kunt worden om het vervolgens te gebruiken. Ook jij bent een Goddelijk wezen dat elke dag via het hart geinspireerd wordt om te komen tot je meest prachtige zelf. Volg en wees een schepper !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels