UitdrukkingUitleg over orakelkaart `Uitdrukking`


Je hoort vaak zeggen dat het leven niet makkelijk is. Nou, het is wel makkelijk als je weet wie je bent en wat de innerlijke ingevingen van je ziel zijn. Het leven hoort makkelijk, vreugdevol en leuk te zijn! Dat is je geboorterecht. Dat is je natuurlijke staat van zijn. Velen van jullie zijn opgegroeid met de gedachte dat vreugde een zonde is. Als je plezier had, vooral seksueel plezier, dan was je voorbestemd voor de hel. Echter, er is geen hel, behalve hetgeen dat je jezelf aandoet in dit leven. En er zijn geen vreugden en genoegens in de hemel die groter zijn dan de vreugdes en genoegen die je voor jezelf kunt creëren hier op aarde. Het hebben van plezier en vreugde, het genieten van je lichaam en het vinden van passie en vreugde in ieder moment, is je je hele leven afgeraden. Maar velen van jullie worden nu wakker en willen zijn wie jullie echt zijn en vragen je af waarom je hier bent. Waarom jullie hier zijn is deels om vreugde en plezier te hebben. Als het je geen plezier geeft, doe het dan niet! Vergeet zonden. Heb gewoon plezier. Leef je passies. Plezier is geen zonde. Zonden bestaan niet. Wees niet bang om plezier te hebben. Plezier hebben is goed voor je.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Steenbok en is 2 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek Topconsulenten

Dagkaart van zaterdag: Zelfbeheersing

Op de beloning voor zelfbeheersing hoef je niet te wachten tot je die krijgt.. De beloning voor zelfbeheersing is zelfrespect en het is er direct. Als jij weet wat zelfbeheersing is hoeft deze kaart jou niet meer te complimenteren. Jij weet dat je de macht hebt om te kiezen om iets wel of niet te doen. Zelfbeheersing is wat nodig is om de verleiding van het ego te weerstaan.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels