PerfectieUitleg over orakelkaart `Perfectie`


Je leeft in een perfect universum. Maar het is een universum dat werkt volgens de wet van aantrekkingskracht. Dat betekent dat het universum je niet kan geven waar je niet klaar voor bent om te ontvangen. In andere woorden, je kunt niet iets ontvangen waarbij je niet op dezelfde golflengte mee zit. Aan de andere kant, het universum kan en zal wel hetgeen aan je geven dat past bij jouw golflengte en jouw vibraties. Dat kan inderdaad voor je, of tegen je werken. Let dus goed op waar je je aandacht aan besteedt. Je overheersende focus en gedachten bepalen de overheersende vibraties die je afgeeft. Het maakt niet uit of de rest van de wereld naar de hel gaat. Jij, alleenstaand, kan een voldoenend, vreugdevol leven hebben. Een droomleven. Het leven is helemaal eerlijk. Als er oneerlijkheid is, dan creëer je het door je eigen kracht te ontkennen door te ontkennen dat jij alleen zelf verantwoordelijk bent voor het creëren van je eigen werkelijkheid. Begrijp de perfectie van alles dat er is.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Vissen en is 7 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek Topconsulenten

Dagkaart van donderdag: Innerlijk kind

Als je de kaart 'Innerlijk Kind' getrokken hebt, mag je je verwonderen in de speelsheid en kracht die in ieder van ons verscholen ligt. Innerlijk Kind nodigt je uit om niet vergeten te spelen. Het te troosten als het verdriet heeft. Maar het niet daarbij te laten. Het Innerlijke Kind herinnert ons aan de enorme veerkracht waarover ieder van ons beschikt !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels