VerantwoordelijkheidUitleg over orakelkaart `Verantwoordelijkheid`


Je moet je realiseren dat er geen slachtoffers of daders bestaan. Er zijn enkel medescheppers. Dit ontkennen is je eigen krachten ontkennen om te creëren wat je maar wilt. Je bent geen slachtoffer van omstandigheden; het weer, andere mensen, je regering, etc. Je bent niet verdwaald en je hoeft zeker niet gered te worden. Jij bent jij - dit Goddelijke wezen met ongelooflijke kracht en wijsheid die kan zijn en doen wat je maar wilt. Velen hebben moeite met het accepteren van het principe dat je je eigen realiteit kan creëren. Want als je je eigen realiteit kan creëren, dan moet je volledige verantwoordelijkheid nemen voor alles dat er in je leven gebeurt. Accepteer je die verantwoordelijkheid? Het enige alternatief is doen alsof je een slachtoffer bent. En een slachtoffer ben je zeker niet. Je kunt of je verantwoordelijkheid accepteren dat je je eigen werkelijkheid creëert, of je kunt jezelf een slachtoffer maken. In andere woorden, je kunt jezelf kracht geven of ontnemen. Het is jouw keuze.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Vissen en is 7 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek Topconsulenten

Dagkaart van donderdag: Innerlijk kind

Als je de kaart 'Innerlijk Kind' getrokken hebt, mag je je verwonderen in de speelsheid en kracht die in ieder van ons verscholen ligt. Innerlijk Kind nodigt je uit om niet vergeten te spelen. Het te troosten als het verdriet heeft. Maar het niet daarbij te laten. Het Innerlijke Kind herinnert ons aan de enorme veerkracht waarover ieder van ons beschikt !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels