PositiviteitUitleg over orakelkaart `Positiviteit`


De grootste uitdaging waar de meeste mensen voor staan in hun huidige leven is hun weerstand naar wat ze niet willen. Zodra je je focust op iets door er weerstand aan te geven, krijg je meer van wat je niet wilt. En wanneer je je focust op iets door waardering ervan, dan krijg je meer van wat je wel wilt. Je leeft in een perfect universum. We begrijpen dat dit nogal gek klinkt. Zeker wanneer je in de wereld om je heen kijkt. Het universum werkt in een geheel voorspelbare manier. Het werkt aan de hand van de wet van aantrekkingskracht. Alles dat gebeurt, gebeurt volgens de wet van aantrekkingskracht. Geen uitzonderingen. Waar je focus ook ligt, positief of negatief, je krijg waar je je op focust. Je stuurt namelijk een trilling uit waar het universum op reageert. Dit is de wet van aantrekkingskracht in actie. Wanneer je eenmaal deze wet begrijpt en er gebruik van maakt, dan kun je creëren wat je wilt. Focus op de positieve aspecten in je leven.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Maagd en is 11 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Evenwicht

Als je de kaart 'Evenwicht' trekt weet dan dat evenwicht absoluut is. Als je twijfelt, weet dan dat het leven duurzaam is en dat oorzaak en gevolg alles in balans houdt. Dat kan niet anders. De mens kan in de illusie leven van zijn eigen gelijk maar de illusie reikt niet verder dan zijn benauwde blik. Als je dit soms ervaart, visualiseer dan balans in jezelf.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels