Spirituele gidsenUitleg over orakelkaart `Spirituele gidsen`


Je hoeft je spirituele begeleiders niet te contacteren. Zij nemen contact op met jou. Dit klinkt tegenstrijdig omdat zo veel mensen contact proberen te maken met hun begeleiders, maar denken dat het ze niet lukt. De reden dat ze dit denken is omdat ze niet goed opletten wanneer hun begeleiders contact opnemen met hen. Dus missen ze een mogelijkheid tot verbinding. Wanneer mensen (of dieren) fysiek sterven, dan keren ze vaak gelijk terug naar hun geliefden. Vooral wanneer de geliefden in diep verdriet zijn. Ze keren terug om hun geliefden gerust te stellen dat ze niet weg zijn en nog steeds bij ze zijn. Het helpt je enorm als je onthoudt dat: - Je nooit alleen bent en nooit ongeliefd. Je begeleiders zijn altijd bij je. - De sluier tussen leven en dood een illusie is. Er bestaat geen scheiding. Let op de tekens die laten weten dat je spirituele begeleiders aanwezig zijn en met je willen communiceren. Ze geven je veel tekens. Bijvoorbeeld, ze kunnen in je dromen lijken voor te komen. Je kunt wellicht een visioen hebben van ze. Je kunt ze gehoord hebben, via je fysieke oren. Of je kunt ze hebben horen praten, via je gedachten. Je spirituele begeleiders zijn altijd bij je. En ze willen met je praten.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Vissen en is 7 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek Topconsulenten

Dagkaart van donderdag: Innerlijk kind

Als je de kaart 'Innerlijk Kind' getrokken hebt, mag je je verwonderen in de speelsheid en kracht die in ieder van ons verscholen ligt. Innerlijk Kind nodigt je uit om niet vergeten te spelen. Het te troosten als het verdriet heeft. Maar het niet daarbij te laten. Het Innerlijke Kind herinnert ons aan de enorme veerkracht waarover ieder van ons beschikt !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels