MeningenUitleg over orakelkaart `Meningen`


Velen van jullie is geleerd als klein kind om niet je hart te volgen. Er is je verteld dat de meningen van anderen belangrijker waren dan die van jezelf. Deze opvatting heb je sinds je jeugd tot je volwassen leeftijd met je meegedragen. Terwijl je ouder werd en fysiek volwassen werd, begon je alle wijsheid van je innerlijke kind te vergeten. Je autoriteit werd de meningen van anderen. Deze meningen kwamen vaak tot uiting in je religies, regeringen, opleidingen en scholingen. Je zal nooit een betere vorm van begeleiding vinden dan je eigen innerlijke stem. De meningen van anderen doen er niet toe. We zeggen niet dat je nooit naar anderen moet luisteren, maar we bedoelen dat je hetgeen dat anderen zeggen altijd door een filter van je eigen begeleiding moet halen. Vertrouw op je eigen gevoel, ze zijn je duidelijkste vorm van communicatie tussen jou en je innerlijke zelf, tussen jou en God. Één individu die alleen staat en vrij staat van de meningen van anderen kan het verschil maken. Door je innerlijke begeleiding je hoogste, beste en uiteindelijke autoriteit te maken zul je altijd vrij staan van de gevangenis van andermans meningen.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Vissen en is 7 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek Topconsulenten

Dagkaart van donderdag: Innerlijk kind

Als je de kaart 'Innerlijk Kind' getrokken hebt, mag je je verwonderen in de speelsheid en kracht die in ieder van ons verscholen ligt. Innerlijk Kind nodigt je uit om niet vergeten te spelen. Het te troosten als het verdriet heeft. Maar het niet daarbij te laten. Het Innerlijke Kind herinnert ons aan de enorme veerkracht waarover ieder van ons beschikt !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels