GemeenschapUitleg over orakelkaart `Gemeenschap`


De wereld die je ervaart wordt kleiner. Je leeft in een samenleving die constant verbetert op gebied van technologie. Moderne technologie maakt het mogelijk om direct te kunnen communiceren met wie dan ook, waar dan ook. Of je het nou leuk vindt of niet, jullie zijn allemaal met elkaar verbonden. Je bent meer verbonden met het 'levensweb' dan ooit eerder in de geschiedenis van de mens. Nu, meer dan ooit, wat een enkel persoon in deze wereld kan doen, heeft invloed op iedereen op de planeet. Het belang van één is het belang van iedereen. De bereidheid om verschillen te tolereren van elkaar, terwijl je werkt aan een algemeen goed is het doel hier. Vechten tegen de verschillen levert alleen maar een grotere afscheiding van elkaar. Het accepteren van de verschillen terwijl je oprecht werkt aan een algemeen goed, is de enige manier om een verbonden samenleving met elkaar te krijgen. Een wereld waar iedereen gelijk is, en waar iedereen geaccepteerd wordt. Een wereld waar werkelijk een gevoel van gemeenschap is.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Leeuw en is 9 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van vrijdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels