GemeenschapUitleg over orakelkaart `Gemeenschap`


De wereld die je ervaart wordt kleiner. Je leeft in een samenleving die constant verbetert op gebied van technologie. Moderne technologie maakt het mogelijk om direct te kunnen communiceren met wie dan ook, waar dan ook. Of je het nou leuk vindt of niet, jullie zijn allemaal met elkaar verbonden. Je bent meer verbonden met het 'levensweb' dan ooit eerder in de geschiedenis van de mens. Nu, meer dan ooit, wat een enkel persoon in deze wereld kan doen, heeft invloed op iedereen op de planeet. Het belang van één is het belang van iedereen. De bereidheid om verschillen te tolereren van elkaar, terwijl je werkt aan een algemeen goed is het doel hier. Vechten tegen de verschillen levert alleen maar een grotere afscheiding van elkaar. Het accepteren van de verschillen terwijl je oprecht werkt aan een algemeen goed, is de enige manier om een verbonden samenleving met elkaar te krijgen. Een wereld waar iedereen gelijk is, en waar iedereen geaccepteerd wordt. Een wereld waar werkelijk een gevoel van gemeenschap is.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Vissen en is 7 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek Topconsulenten

Dagkaart van donderdag: Innerlijk kind

Als je de kaart 'Innerlijk Kind' getrokken hebt, mag je je verwonderen in de speelsheid en kracht die in ieder van ons verscholen ligt. Innerlijk Kind nodigt je uit om niet vergeten te spelen. Het te troosten als het verdriet heeft. Maar het niet daarbij te laten. Het Innerlijke Kind herinnert ons aan de enorme veerkracht waarover ieder van ons beschikt !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels