VerslavingenUitleg over orakelkaart `Verslavingen`


Je bent in deze incarnatie gekomen met de kennis dat jezelf goed voelen je natuurlijke staat van zijn is. Maar de meeste mensen hebben deze kennis afgeleerd door wat ze verteld is door anderen. Sommigen van jullie is zelfs geleerd dat jezelf goed voelen een zonde is. Dus naast het feit dat je afgeleerd is om je goed te voelen, is je geleerd dat jezelf goed voelen een zonde is. De enige reden dat mensen verslaafd raken is omdat mensen hun geboorterecht van goedvoelen terug willen hebben. Totdat de samenleving leert dat verslavingen simpelweg een verlangen naar jezelf goed willen voelen is, om je geboorterecht en persoonlijke kracht terug te claimen, zullen verslavingen als een plaag voor de mens blijven bestaan. De oplossing is leren dat je jezelf goed kunt voelen door naar binnen bij jezelf te gaan en je spirituele bron aan te spreken. Je zal dan niet meer afhankelijk zijn van verslavende middelen of verslavend gedrag. Hoe bizar het ook klinkt, verslavingen kunnen een goed iets zijn. Ze nemen de pijn namelijk tijdelijk weg en helpen je goed te voelen. Uiteindelijk zal je bij het punt komen dat je weet dat je niets of niemand nodig hebt om jezelf goed te voelen. Maar, in de tussentijd, ieder licht is beter dan de duisternis.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Leeuw en is 9 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van vrijdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels