OnafhankelijkheidUitleg over orakelkaart `Onafhankelijkheid`


Ieder mens heeft af en toe tijd op zichzelf nodig. Maar relatief gezien krijgen maar weinig mensen het. Of belangrijker, weinig mensen zien er ooit de voordelen van. Laten we het maar meteen zeggen: Het is goed voor je om alleen te zijn. En je kunt het doen zonder je eenzaam te voelen. We willen niet zeggen dat je een kluizenaar moet worden of de rest van je leven in een grot moet wonen. We bedoelen dat iedereen zichzelf beter moet leren kennen, om te herinneren wie je bent. Dit lukt niet wanneer je constant omringd bent door andere mensen, of door de vele afleidingen in de wereld. De wereld is geen slechte plek. Maar het kan beperkend zijn omdat je er werkelijk jezelf in kunt verliezen. De enige manier om jezelf weer te vinden is door tijd alleen door te brengen. In veel verschillende vormen en manieren kun je tijd alleen doorbrengen. Hoe of wat is niet belangrijk, maar het is wel belangrijk dat je regelmatig tijd voor jezelf neemt door simpelweg alleen met jezelf te zijn om jezelf te kunnen zijn, van jezelf te kunnen houden en jezelf te kunnen waarderen. Wanneer je je compleet op je gemak voelt in je eentje, dan zul je sterker zijn wanneer je volledig aanwezig moet zijn voor anderen. Je zult beter weten wie je bent. Je zal beter van jezelf kunnen houden. Maar je zal ook beter van anderen kunnen houden en anderen beter kunnen waarderen. Wanneer je alleen bent zul je pas je diepere verbinding met het universum leren kennen. Door deze verbinding te kennen zul je je nooit meer alleen voelen, of je nou fysiek alleen bent of niet.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Stier en is 2 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van vrijdag: Wederkerigheid

Wederkerigheid is jouw kaart vandaag. Wederkerigheid is de kosmos brede balans van geven en ontvangen; de ademhaling van het al. Het is elke uitwisseling van gedache en intentie tot activiteiten op grootse schaal. Dos kosmos dankt jou voor je bijdrage en vraagt je nog meer open te staan voor wat het leven te bieden heeft.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels