MedelevenUitleg over orakelkaart `Medeleven`


Wat je ook doet, zegt of denkt, alles dat je doet heeft invloed op de hele planeet. Letterlijk. En zelfs verder dan de grenzen van de planeet. Ieder wezen in in het universum is betrokken bij jouw gedachte, woord of daad. Iedere aardige gedachte die je hebt raakt iemand en laat hem/haar beter voelen. Ieder boos woord die je uitspreekt raakt iemand. Alles dat je doet heeft invloed. Wanneer je je hiervan bewust bent dan zul je een nieuwe vorm van medeleven ontdekken. Medeleven voor jezelf, je geliefden, je vrienden - zelfs je vijanden - en uiteindelijk iedereen. Met dit medeleven zal een groter gevoel van verbondenheid komen met ieder wezen. Niemand van jullie kan alleen leven, ook al zou je dat willen. Leer medelevend te zijn met alles en iedereen. Medeleven kan je leven letterlijk veranderen.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Steenbok en is 2 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek Topconsulenten

Dagkaart van zaterdag: Zelfbeheersing

Op de beloning voor zelfbeheersing hoef je niet te wachten tot je die krijgt.. De beloning voor zelfbeheersing is zelfrespect en het is er direct. Als jij weet wat zelfbeheersing is hoeft deze kaart jou niet meer te complimenteren. Jij weet dat je de macht hebt om te kiezen om iets wel of niet te doen. Zelfbeheersing is wat nodig is om de verleiding van het ego te weerstaan.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels