NatuurUitleg over orakelkaart `Natuur`


Ben je ooit wel eens helemaal in de ban geweest van een prachtig uitzicht? Wellicht een prachtige zonsondergang aan zee, frisse lucht na een zomerse regendag, een door een maanverlichte ochtend in de bergen? Je staat daar, in volle verbazing over hoeveel pracht er is in de wereld! Je hoeft er niet eens naar te zoeken. Het is overal om je heen. Waar je ook leeft, in de stad, aan de kust of in de bergen. Als je de tijd neemt om naar de schoonheid om je heen te kijken, dan zal je je leven vrediger en vreugdevoller ervaren. Zie de pracht in alles. In de vanzelfsprekende plekken zoals een zonsondergang, de bergen en de zee. Maar ook op onverwachtse plekken. Één van de beste manieren om bewuster te zijn van de schoonheid van je planeet is door een wandeling te maken in de natuur. Ook al leef je in de stad, vind wat bomen, bloemen of gras - als het maar levend en groeiend is. Aanschouw de schoonheid, voel de energie. Je zal je beter en geïnspireerd voelen. Je zorgen zullen verdwijnen en je zult weten dat alles ok is met jou en de wereld. Je zal volledig aanwezig zijn in het moment.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Tweelingen en is 3 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van vrijdag: De muur

Als je je nog onvoldoende bewust bent van de muur die je optrekt, biedt hij zich vandaag via deze kaart aan jou aan. Deze kaart nodigt je uit om eens rustig met een gevoel van zachtheid of mededogen jouw eigen muur te bekijken of hem te visualiseren. Teken hem, of beschrijf hem. Het herkennen van je eigen muur bied je veel inzicht in jezelf.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels