DankbaarheidUitleg over orakelkaart `Dankbaarheid`


Rijkdom in alle vormen is je geboorterecht als een kind van God. En toch hebben zo veel mensen het moeilijk in het leven. Je hoogste goed, je rijkdom, hoeft niet te komen door pijn en worstelingen. Het kan op een makkelijke, vreugdevolle manier naar je komen. Als je niet de rijkdom ervaart die je wilt in je leven, dan komt dat omdat je het letterlijk zelf van je wegstoot. Rijkdom is namelijk je geboorterecht, je natuurlijke staat van zijn. Je krijgt waar je je energie en tijd op focust. Als je je voornamelijk op welvaart en rijkdom focust, door dank te uiten voor wat je al hebt, dan zul je meer van dat ervaren. Het is jouw keuze. Het bedanken, het uitdrukken van dankbaarheid, is een magisch instrument. Een instrument dat je werkelijk op het puntje van je tong hebt. Druk je dankbaarheid uit voor de vele zegeningen die je al hebt gekregen in het leven, en ze zullen blijven komen. Ze moeten wel, het is een universele wet. Dankbaarheid uitdrukken vanuit het hart, iedere dag van je leven (ook al is het maar heel kort) zal je belonen op een manier die je niet had kunnen bedenken of dromen.

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 6 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels