PerspectiefUitleg over orakelkaart `Perspectief`


Het leven geeft je altijd de grootste mogelijkheden en kansen. Je leeft in een prachtige, diverse wereld en wordt dagelijks geconfronteerd met keuzes die je moet maken. Je kunt er niet voor kiezen geen keuzes te maken. Want zelfs dat is een keuze. Je kunt er gewoon niet aan ontsnappen. Je leeft op een prachtige planeet, op jouw Moeder Aarde. Dit is een tijd die bestaat uit prachtige kansen en mogelijkheden voor groei. En daarom gaat het allemaal om de keuzes maken die je plezier en vreugde geven. Of die je geen plezier en vreugde geven. Het is helemaal aan jou. Wat voor ervaringen je ook voor jezelf hebt gemaakt - want je creëert allemaal je eigen ervaringen - negatief of positief, deze ervaringen geven je de kans om te groeien. Als je bijvoorbeeld buiten bent voor een wandeling en het begint te regenen, dan kun je deze ervaring op twee manieren zien. Je kunt genieten van een wandeling in de regen. Of je kunt gewoon nat worden. Het is aan jou. Wat klinkt aantrekkelijker - een wandeling in de regen of nat worden?

De betekenis van deze `Spirit orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Leeuw en is 9 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van vrijdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels