TransformatieUitleg over orakelkaart `Transformatie`


Er komen positieve veranderingen voor je aan. Oude patronen, overtuigingen en ideeën vallen weg en zullen vervangen worden voor levenskracht en nieuwe wegen. Je zult de wereld snel door andere ogen gaan zien. Je ziel wilt dat je weet: Als de Phoenix die majestueus uit de as stijgt, staat er een grote verandering voor de deur in je leven. Je staat aan het begin, in het midden of aan het einde van een enorme transforamtie in je leven. Probeer je niet vast te klampen aan oude patronen en begrensde manieren van denken. Ook al lijkt het of je je momenteel in troebel water bevindt, het water zal snel weer helder zijn. Het is allemaal voor je eigen bestwil!

De betekenis van deze `Soul-coaching orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Leeuw en is 10 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van zaterdag: De impuls

Als je 'Impuls' trekt kan het zijn dat je je spontane impuls volgt waardoor je volledig in het leven kan staan en in je kracht. Het kan ook zijn dat de kaart je uitnodigt om je meer op je spontane impuls te richten, je erdoor te laten leiden. Maar let op; je spontane impuls is niet hetzelfde als impulsiviteit. De impuls is de inspiratievonk die het leven richting geeft.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels