OnberispelijkheidUitleg over orakelkaart `Onberispelijkheid`


Het is nu tijd om onberispelijk te zijn in je verantwoordelijkheden, relaties en thuisomgeving. Verzamel je discipline en integriteit en draag het bij je alsof het een heilige mantel is. Wat het je ook kost, onderhoud je macht, intentie en focus. Let op de details. Je ziel wilt dat je weet: Dit is niet de tijd om lusteloos of grillig te zijn. Het is tijd voor discipline, focus, oprechtheid, en zekerheid. Scherp je vaardigheden aan, spreek niet onnodig en besteed veel aandacht aan details. Wees op de hoogte van wat er gedaan moet worden; doe het effectief, snel en vanuit het hart. Je zal de vruchten plukken door dit juist nu te doen.

De betekenis van deze `Soul-coaching orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Maagd en is 11 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Evenwicht

Als je de kaart 'Evenwicht' trekt weet dan dat evenwicht absoluut is. Als je twijfelt, weet dan dat het leven duurzaam is en dat oorzaak en gevolg alles in balans houdt. Dat kan niet anders. De mens kan in de illusie leven van zijn eigen gelijk maar de illusie reikt niet verder dan zijn benauwde blik. Als je dit soms ervaart, visualiseer dan balans in jezelf.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels