OnberispelijkheidUitleg over orakelkaart `Onberispelijkheid`


Het is nu tijd om onberispelijk te zijn in je verantwoordelijkheden, relaties en thuisomgeving. Verzamel je discipline en integriteit en draag het bij je alsof het een heilige mantel is. Wat het je ook kost, onderhoud je macht, intentie en focus. Let op de details. Je ziel wilt dat je weet: Dit is niet de tijd om lusteloos of grillig te zijn. Het is tijd voor discipline, focus, oprechtheid, en zekerheid. Scherp je vaardigheden aan, spreek niet onnodig en besteed veel aandacht aan details. Wees op de hoogte van wat er gedaan moet worden; doe het effectief, snel en vanuit het hart. Je zal de vruchten plukken door dit juist nu te doen.

De betekenis van deze `Soul-coaching orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 6 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels