EnthousiasmeUitleg over orakelkaart `Enthousiasme`


Ga het leven vol opwinding aan en vier zelfs de kleinste overwinningen! Laat je kinderlijke uitbundigheid stralen naar anderen; dit is niet het moment om terughoudend of teruggetrokken te zijn. Vind vreugde in de alledaagse dingen van het leven en ontdek wat er zo geweldig aan vandaag is! Wat je ziel wilt dat je weet: Het is makkelijk om jezelf ervan te overtuigen dat de dingen geweldig zullen gaan zijn wanneer je eenmaal je dromen hebt bereikt. Echter is de snelste weg naar manifestatie door al vreugdevol te zijn over hetgeen dat je al bezit. Als direct gevolg van je onbeschaamde opwinding zal je zien dat er wonderen gebeuren in je leven en de levens om je heen. Daarnaast is enthousisme een directe weg naar bruisende gezondheid; het helpt je afweersysteem en het stuurt een signaal naar je lichaam dat het vitaal, sterk en gezond is.

De betekenis van deze `Soul-coaching orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Leeuw en is 10 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van zaterdag: De impuls

Als je 'Impuls' trekt kan het zijn dat je je spontane impuls volgt waardoor je volledig in het leven kan staan en in je kracht. Het kan ook zijn dat de kaart je uitnodigt om je meer op je spontane impuls te richten, je erdoor te laten leiden. Maar let op; je spontane impuls is niet hetzelfde als impulsiviteit. De impuls is de inspiratievonk die het leven richting geeft.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels