MoedUitleg over orakelkaart `Moed`


Gooi je schouders los, stap vooruit en neem een risico! Wees bereid om kritisch te zijn naar jezelf. Honoreer je eigen waarheid. Spreek voor jezelf. Wees onberispelijk in al je daden. Je ziel wilt dat je weet: Je hebt de stralende ziel van een krijger in het licht. Dit is niet de tijd om terughoudend te zijn. Sta jezelf geen beperkingen toe door je eigen geloofsovertuigingen. Dit is de tijd om actie te ondernemen, met passie en verrukking. Moedig zijn betekent niet dat je niet bang bent; onbevreesd zijn betekent precies dat. Erken dat je bang bent en onderneem desondanks toch actie! Ga je angsten aan en ga over je grenzen of gelimiteerde percepties die je jezelf hebt opgedragen heen. Je bent een lichtdrager voor anderen: Door jouw voorbeeld vinden mensen hun waarheid en leven zij deze waarheid.

De betekenis van deze `Soul-coaching orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 6 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels