Ik leef het leven hartstochtelijk en moedig!

Gooi je schouders los, stap vooruit en neem een risico! Wees bereid om kritisch te zijn naar jezelf. Honoreer je eigen waarheid. Spreek voor jezelf. Wees onberispelijk in al je daden.

Je ziel wilt dat je weet: Je hebt de stralende ziel van een krijger in het licht. Dit is niet de tijd om terughoudend te zijn. Sta jezelf geen beperkingen toe door je eigen geloofsovertuigingen. Dit is de tijd om actie te ondernemen, met passie en verrukking. Moedig zijn betekent niet dat je niet bang bent; onbevreesd zijn betekent precies dat. Erken dat je bang bent en onderneem desondanks toch actie! Ga je angsten aan en ga over je grenzen of gelimiteerde percepties die je jezelf hebt opgedragen heen. Je bent een lichtdrager voor anderen: Door jouw voorbeeld vinden mensen hun waarheid en leven zij deze waarheid.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Jennifer JENNIFER

Psychic Medium - SoulReader - Luisterend Oor: Gespecialiseerd in relatiebegeleiding. Vaardig in het lezen van mensen en situaties.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1593 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Amandala AMANDALA

Graag help ik je om de juiste inzichten te krijgen zodat je op een liefdevolle positieve manier weer verder kan op je pad.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1398 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Wendy-Anna WENDY-ANNA

Tweelingziel - Relatie - Liefdes Coach, Vrouwenwijsheid, Hartsbewustzijn, Nieuwe Tijd, DroomToekomst, Overvloed & Spiritueel Vertrouwenspersoon

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1571 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'MOED' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !