VredeUitleg over orakelkaart `Vrede`


Haal adem, en adem opnieuw, diep en vaak. Alles gaat zoals het moet gaan, soepel en moeiteloos. Alles is in perfecte harmonie. Je ziel wilt dat je weet: Ware vrede is niet statisch en saai; het zit vol liefelijkheid, enthousiasme en levendigheid. Innerlijke rust is het besef dat alles zich ontvouwt volgens Goddelijke ordening. Sereniteit is niet iets dat je moet bereiken, waar je voor moet werken of waar je naar zoekt. Het leeft al in je. Om dit te ervaren zul je je leven moeten versimpelen, tijd moeten besteden in de natuur en je zal moeten luisteren naar de boodschappen van je ziel. Vrede overstijgt angst en de illusie van afzonderlijk zijn. Het verbindt je met jezelf.

De betekenis van deze `Soul-coaching orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Schorpioen en is 15 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van woensdag: Pijn

Wat heeft een boodschap over Pijn jou te bieden ? Lijd jij pijn ? Fysiek ? Psychisch ? Jij hebt de eerste stap gezet door deze kaart te nemen. Misschien mag de kaart je dan vragen je pijn met zachtheid en erkenning te benaderen. Misschien kun je beginnen met jezelf te vergeven, veel pijn wordt veroorzaakt of versterkt door innerlijke verharding of het straffen van jezelf.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels