VredeUitleg over orakelkaart `Vrede`


Haal adem, en adem opnieuw, diep en vaak. Alles gaat zoals het moet gaan, soepel en moeiteloos. Alles is in perfecte harmonie. Je ziel wilt dat je weet: Ware vrede is niet statisch en saai; het zit vol liefelijkheid, enthousiasme en levendigheid. Innerlijke rust is het besef dat alles zich ontvouwt volgens Goddelijke ordening. Sereniteit is niet iets dat je moet bereiken, waar je voor moet werken of waar je naar zoekt. Het leeft al in je. Om dit te ervaren zul je je leven moeten versimpelen, tijd moeten besteden in de natuur en je zal moeten luisteren naar de boodschappen van je ziel. Vrede overstijgt angst en de illusie van afzonderlijk zijn. Het verbindt je met jezelf.

De betekenis van deze `Soul-coaching orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Leeuw en is 10 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van zaterdag: De impuls

Als je 'Impuls' trekt kan het zijn dat je je spontane impuls volgt waardoor je volledig in het leven kan staan en in je kracht. Het kan ook zijn dat de kaart je uitnodigt om je meer op je spontane impuls te richten, je erdoor te laten leiden. Maar let op; je spontane impuls is niet hetzelfde als impulsiviteit. De impuls is de inspiratievonk die het leven richting geeft.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels