Ik communiceer vanuit mijn hart, en liefde omringt en beschermt me.

Communiceer vanuit je hart, en spreek jouw waarheid zonder aarzeling. Wees bereid om voor de menigte te staan en vanuit je hart te spreken. Dit is niet het moment om verlegen of aarzelend te zijn. Je bent een leraar van nature.

Je ziel wilt dat je weet: Bescheidenheid is af en toe goed, maar soms is het eerder angst dan bescheidenheid dat ons ervan weerhoudt om uit te reiken. Communicatie herstelt vertrouwen en stelt je in staat om duidelijkheid te geven over je ideeën, je situatie en je gevoelens. Dingen delen kan helend werken. Het is nu de tijd om risico te nemen en de moed te verzamelen om met duidelijkheid te spreken. Deel het ongesprokene dat zwaar op je hart ligt. Ook al ben je bang, wees niet bang om afgewezen of onberepen te worden. Transformatie en heling wachten op je wanneer je dit doet.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Angel Medium Maria ANGEL MEDIUM MARIA

Zeer sterke intuitie, liefde, soulmates, tweelingzielen,financieel, zakelijk, heldervoelend en wetend, Angelcardreader, Angelintuitiv

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1737 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Jennifer JENNIFER

SoulReader-Paragnost: Vaardig in het lezen van mensen, situaties en mogelijkheden. Sterk in relatieproblemen, persoonlijk inzicht en bewustwording.

Nederlandse vlag 070 7000 000 / BOX: 1593 (€ 1.30 p/m via credits)

Spiritueel consulent Mirjam MIRJAM

"Wie goed doet, goed ontmoet!" Medium. Visioenen, Helderziend, wetend, voelend. Wet van aantrekking. Ik werk vanuit liefde! Jij bent waardevol.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1451 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'COMMUNICATIE' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !