CommunicatieUitleg over orakelkaart `Communicatie`


Communiceer vanuit je hart, en spreek jouw waarheid zonder aarzeling. Wees bereid om voor de menigte te staan en vanuit je hart te spreken. Dit is niet het moment om verlegen of aarzelend te zijn. Je bent een leraar van nature. Je ziel wilt dat je weet: Bescheidenheid is af en toe goed, maar soms is het eerder angst dan bescheidenheid dat ons ervan weerhoudt om uit te reiken. Communicatie herstelt vertrouwen en stelt je in staat om duidelijkheid te geven over je ideeën, je situatie en je gevoelens. Dingen delen kan helend werken. Het is nu de tijd om risico te nemen en de moed te verzamelen om met duidelijkheid te spreken. Deel het ongesprokene dat zwaar op je hart ligt. Ook al ben je bang, wees niet bang om afgewezen of onberepen te worden. Transformatie en heling wachten op je wanneer je dit doet.

De betekenis van deze `Soul-coaching orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Maagd en is 14 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: De dood

Bij het trekken van de kaart de dood gaat het niet over het op handen zijnde sterven van jou. De dood is symbolisch en nodigt je uit om te zien wat er getransformeerd kan worden bij jou. Waarbij de oude gewoonte die je niet meer dient, sterft. De Dood gaat over transformatie van aspecten van jou, zodat het oude gaat en het nieuwe kan komen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels