MededogenUitleg over orakelkaart `Mededogen`


Je bent een sterk mededogend wezen. Laat het licht van je welwillendheid de wereld inschijnen. Accepteer de zorg die het Universum voor je heeft. Je bent enorm geliefd. Je ziel wilt dat je weet: Ware mededogen begint bij jezelf. Accepteer jezelf op een liefdevolle en onvoorwaardelijke manier, precies zoals je bent. Het is niet nodig om perfect te zijn en er is niemand die je tevreden hoeft te stellen, behalve je Hogere Zelf. Hoe meer oordeel en negatieve overtuigingen je over jezelf los kunt laten, des te meer mededogen je zal hebben voor anderen. Het is tijd om schuldgevoel en schaamte los te laten. Ze leveren je nu niets meer op. Vergeef jezelf en anderen. Iedere keer wanneer je een negatieve gedachte over jezelf opmerkt, vervang het dan direct met een positieve gedachte.

De betekenis van deze `Soul-coaching orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Weegschaal en is 18 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van woensdag: De dood

Bij het trekken van de kaart de dood gaat het niet over het op handen zijnde sterven van jou. De dood is symbolisch en nodigt je uit om te zien wat er getransformeerd kan worden bij jou. Waarbij de oude gewoonte die je niet meer dient, sterft. De Dood gaat over transformatie van aspecten van jou, zodat het oude gaat en het nieuwe kan komen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels