De vibratie van mededogen schijnt door iedere lichaamscel van mij!

Je bent een sterk mededogend wezen. Laat het licht van je welwillendheid de wereld inschijnen. Accepteer de zorg die het Universum voor je heeft. Je bent enorm geliefd.

Je ziel wilt dat je weet: Ware mededogen begint bij jezelf. Accepteer jezelf op een liefdevolle en onvoorwaardelijke manier, precies zoals je bent. Het is niet nodig om perfect te zijn en er is niemand die je tevreden hoeft te stellen, behalve je Hogere Zelf. Hoe meer oordeel en negatieve overtuigingen je over jezelf los kunt laten, des te meer mededogen je zal hebben voor anderen. Het is tijd om schuldgevoel en schaamte los te laten. Ze leveren je nu niets meer op. Vergeef jezelf en anderen. Iedere keer wanneer je een negatieve gedachte over jezelf opmerkt, vervang het dan direct met een positieve gedachte.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Emmy EMMY

Heldervoelend helderziend, lennormand en pendelen, narcisme, spirituele - en relatie coach

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1765 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Mirjam MIRJAM

"Wie goed doet, goed ontmoet!" Medium. Visioenen, Helderziend, wetend, voelend. Wet van aantrekking. Ik werk vanuit liefde! Jij bent waardevol.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1451 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Jiss JISS

Ik ben er voor jou, wat je vraag ook is. Persoonlijke/spirituele ontwikkeling - Medium - Kaartlegging - (Kinder)coach. Lees meer.....

Nederlandse vlag 070 7000 000 / BOX: 1881 (€ 1.20 p/m via credits)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'MEDEDOGEN' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !