PlezierUitleg over orakelkaart `Plezier`


Geniet! Ga dansend door je leven en geef toasts zonder enkele reden. Koester je sensualiteit en seksualiteit. Je ziel wilt dat je weet: In de maatschappij van tegenwoordig zijn we geprogrammeerd om te geloven dat plezier verboden is en slechts toegestaan is in kleine hoeveelheden. Of dat het alleen toegestaan is na werk. Stel je goede tijden uit omdat je het te druk hebt met werken? Wijs je jezelf vreugdevolle ervaringen af omdat er niet genoeg tijd is of omdat het egoïstisch is? Stop - je geest heeft plezier nodig! Het is de manier van je ziel om zich opnieuw op te laden en om op kracht te komen. Maak jezelf verwennen een prioriteit en je zal alle energie hebben die je nodig hebt om al je verlangens te vervullen.

De betekenis van deze `Soul-coaching orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Stier en is 3 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Innerlijk kind

Als je de kaart 'Innerlijk Kind' getrokken hebt, mag je je verwonderen in de speelsheid en kracht die in ieder van ons verscholen ligt. Innerlijk Kind nodigt je uit om niet vergeten te spelen. Het te troosten als het verdriet heeft. Maar het niet daarbij te laten. Het Innerlijke Kind herinnert ons aan de enorme veerkracht waarover ieder van ons beschikt !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels