PlezierUitleg over orakelkaart `Plezier`


Geniet! Ga dansend door je leven en geef toasts zonder enkele reden. Koester je sensualiteit en seksualiteit. Je ziel wilt dat je weet: In de maatschappij van tegenwoordig zijn we geprogrammeerd om te geloven dat plezier verboden is en slechts toegestaan is in kleine hoeveelheden. Of dat het alleen toegestaan is na werk. Stel je goede tijden uit omdat je het te druk hebt met werken? Wijs je jezelf vreugdevolle ervaringen af omdat er niet genoeg tijd is of omdat het egoïstisch is? Stop - je geest heeft plezier nodig! Het is de manier van je ziel om zich opnieuw op te laden en om op kracht te komen. Maak jezelf verwennen een prioriteit en je zal alle energie hebben die je nodig hebt om al je verlangens te vervullen.

De betekenis van deze `Soul-coaching orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Boogschutter en is 17 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Eigenzinnigheid

Trek je eigenzinnigheid ? Weet dan dat eigenzinnigheid een kwaliteit is. Let wel; teveel eigenzinnigheid laat geen ruimte voor de (mening van de) ander. Te weinig en er is onvoldoende ruimte voor het ontplooien van het zelf. Eigenzinnigheid innerlijk in balans is het volgen van je hart op onbetreden paden. Met moed en vertrouwen in het zelf als lichtbaken voor de wereld.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels