OvervloedUitleg over orakelkaart `Overvloed`


Stel jezelf open om te ontvangen. Lawines van overvloed wachten om je te overspoelen. Alles is aan het bloeien en het werpt nu zijn vruchten af! De welvaart waar je naar op zoek bent is nu van jou. Je ziel wilt dat je weet: Overvloed is je geboorterecht en het komt op vele verschillende manieren naar je toe; in geld, energie, tijd en liefde. Heb vertrouwen en laat de angst voor verlies of gebrek los, dit zijn namelijk alleen maar percepties, alles is in overvloed. Geef zonder angst, want hoe meer je geeft, des te meer je ontvangt. Het is een universele wet, de schepper wilt dat je bloeit op alle gebieden van je leven. Een meevaller komt eraan! Zet je gedachten op wat je het meest verlangt. Waar je je ook op focust, het zal groeien. Als je je focust op je dankbaarheid voor wat je al hebt, dan zal je welvaart vergroten.

De betekenis van deze `Soul-coaching orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Nieuwe maan

Nieuwe maan

De maan staat nu in Schorpioen en is 28 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Eigenzinnigheid

Trek je eigenzinnigheid ? Weet dan dat eigenzinnigheid een kwaliteit is. Let wel; teveel eigenzinnigheid laat geen ruimte voor de (mening van de) ander. Te weinig en er is onvoldoende ruimte voor het ontplooien van het zelf. Eigenzinnigheid innerlijk in balans is het volgen van je hart op onbetreden paden. Met moed en vertrouwen in het zelf als lichtbaken voor de wereld.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels