Aan al mijn behoeften is voldaan boven mijn grootste verwachtingen.

Stel jezelf open om te ontvangen. Lawines van overvloed wachten om je te overspoelen. Alles is aan het bloeien en het werpt nu zijn vruchten af! De welvaart waar je naar op zoek bent is nu van jou.

Je ziel wilt dat je weet: Overvloed is je geboorterecht en het komt op vele verschillende manieren naar je toe; in geld, energie, tijd en liefde. Heb vertrouwen en laat de angst voor verlies of gebrek los, dit zijn namelijk alleen maar percepties, alles is in overvloed. Geef zonder angst, want hoe meer je geeft, des te meer je ontvangt. Het is een universele wet, de schepper wilt dat je bloeit op alle gebieden van je leven. Een meevaller komt eraan! Zet je gedachten op wat je het meest verlangt. Waar je je ook op focust, het zal groeien. Als je je focust op je dankbaarheid voor wat je al hebt, dan zal je welvaart vergroten.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Mirjam MIRJAM

Wie goed doet, goed ontmoet!" Medium. Helderziend, wetend, voelend, horend .Wet van aantrekking. Ik werk vanuit liefde! Jij bent waardevol.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1451 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Hylkje HYLKJE

Paragnoste. Bekend van TV. Voor zuivere antwoorden op al jouw vragen. Ervaren kaartlegger. Werkt snel en direct.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1363 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Medium welona MEDIUM WELONA

Transmedium-Paragnost-Priesteres Samen met mijn Gidsen en Engelen geef ik antwoord op al je vragen. Wie zijn bestemming kent kent de weg.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1468 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'OVERVLOED' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !