Aan al mijn behoeften is voldaan boven mijn grootste verwachtingen.

Stel jezelf open om te ontvangen. Lawines van overvloed wachten om je te overspoelen. Alles is aan het bloeien en het werpt nu zijn vruchten af! De welvaart waar je naar op zoek bent is nu van jou.

Je ziel wilt dat je weet: Overvloed is je geboorterecht en het komt op vele verschillende manieren naar je toe; in geld, energie, tijd en liefde. Heb vertrouwen en laat de angst voor verlies of gebrek los, dit zijn namelijk alleen maar percepties, alles is in overvloed. Geef zonder angst, want hoe meer je geeft, des te meer je ontvangt. Het is een universele wet, de schepper wilt dat je bloeit op alle gebieden van je leven. Een meevaller komt eraan! Zet je gedachten op wat je het meest verlangt. Waar je je ook op focust, het zal groeien. Als je je focust op je dankbaarheid voor wat je al hebt, dan zal je welvaart vergroten.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Paragnost & Mental Coach Leila Amaryllis de Vries PARAGNOST & MENTAL COACH LEILA AMARYLLIS DE VRIES

*Een goed gesprek werkt helend* Sterk en zuiver invoelend, geboren Paragnost. Liefdescoach, relaties, werk, bedrijfsadvies, PTSS, Akasha Archief.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1969 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Sujadi SUJADI

Paragnost, Inzicht & Antwoord op Zielen- en Karmische Verbindingen, Relaties en Levenssituaties, Leraar Energie & Katalysator heler

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1446 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Rivka RIVKA

Helderziend en helderhorend medium, Lenormandkaarten en fotoreadings. Antwoorden en inzichten.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1291 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'OVERVLOED' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !