WonderenUitleg over orakelkaart `Wonderen`


Iedere dag vinden er wonderen in je leven plaats. Kijk naar ze uit en verwelkom ze. Wanneer je aandacht besteedt aan de kleine wonderen in je leven en wanneer je ze accepteert, dan zullen grotere geschenken vaker om je heen plaatsvinden. Je ziel wilt dat je weet: Verwacht wonderen. Prijs en vier ze, hoe klein ze ook zijn. Sta open voor hoe oplossingen vanuit een hogere macht op mysterieuze en wonderbaarlijke wijze plaatsvinden. Vertrouw erop dat alles goed verloopt in je leven en laat angst en twijfel los. Limiteer niet de manieren waarop wonderen in je leven plaatsvinden door te denken volgens verwachtingspatronen. Sta open voor het idee dat wonderen plaatsvinden op manieren die jijzelf niet had kunnen bedenken.

De betekenis van deze `Soul-coaching orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 7 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van woensdag: Jaloezie

Als je vandaag 'Jaloezie' trekt, begin dan met begrip voor jezelf. Hier ligt de mogelijkheid om, als jij jaloezie kent, kennis te maken met de onderliggende gevoelens. Gevoelens van angst, angst om te veliezen. En dat een ander krijgt wat jij wil hebben. Angst om tekort te schieten misschien. Welke van de angsten ken jij ? Erken je angst en je jaloezie smelt weg !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels