VrijheidUitleg over orakelkaart `Vrijheid`


Breek los, druk jezelf uit en laat je geest vrij! Pronk met je spullen, dans, lach, onderzoek en doe gek. Durf. Gooi je armen in de lucht van vreugde. Je ziel wilt dat je weet: Je bent hier niet om gewoon te zijn, maar om buiten je grenzen te treden. Sta jezelf niet toe om gevangen te zijn in een web van overeenkomsten of de verwachtingen van anderen. Je bent in staat om je leven te leven zoals jij dat wilt. Vervang moeten met kunnen. Misschien ben je niet altijd zo vrij om de exacte omstandigheden te kiezen waarin je je bevindt, maar je bent absluut in staat om te bepalen welke betekenis je geeft aan die situatues. Kies betekenissen die je sterker maken, want dit is het moment om los te breken.

De betekenis van deze `Soul-coaching orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Boogschutter en is 17 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Eigenzinnigheid

Trek je eigenzinnigheid ? Weet dan dat eigenzinnigheid een kwaliteit is. Let wel; teveel eigenzinnigheid laat geen ruimte voor de (mening van de) ander. Te weinig en er is onvoldoende ruimte voor het ontplooien van het zelf. Eigenzinnigheid innerlijk in balans is het volgen van je hart op onbetreden paden. Met moed en vertrouwen in het zelf als lichtbaken voor de wereld.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels