Grenzeloze vrijheid bevindt zich in mij.

Breek los, druk jezelf uit en laat je geest vrij! Pronk met je spullen, dans, lach, onderzoek en doe gek. Durf. Gooi je armen in de lucht van vreugde.

Je ziel wilt dat je weet: Je bent hier niet om gewoon te zijn, maar om buiten je grenzen te treden. Sta jezelf niet toe om gevangen te zijn in een web van overeenkomsten of de verwachtingen van anderen. Je bent in staat om je leven te leven zoals jij dat wilt. Vervang moeten met kunnen. Misschien ben je niet altijd zo vrij om de exacte omstandigheden te kiezen waarin je je bevindt, maar je bent absluut in staat om te bepalen welke betekenis je geeft aan die situatues. Kies betekenissen die je sterker maken, want dit is het moment om los te breken.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Amandala AMANDALA

Graag help ik je om de juiste inzichten te krijgen zodat je op een liefdevolle positieve manier weer verder kan op je pad.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1398 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Sofia SOFIA

Paragnoste,-Medium, heldervoelend en helderwetend lichtwerker, energetische therapeute, haeler voor mens en dier, rouwverwerking,ervaren levenscoach.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1581 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Janny JANNY

Spirituele Coach, bekend van tv. Ik ben heldervoelend en met mijn Zodiakkaarten kan ik op een specifieke vraag antwoord geven!

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1300 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'VRIJHEID' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !