VrijheidUitleg over orakelkaart `Vrijheid`


Breek los, druk jezelf uit en laat je geest vrij! Pronk met je spullen, dans, lach, onderzoek en doe gek. Durf. Gooi je armen in de lucht van vreugde. Je ziel wilt dat je weet: Je bent hier niet om gewoon te zijn, maar om buiten je grenzen te treden. Sta jezelf niet toe om gevangen te zijn in een web van overeenkomsten of de verwachtingen van anderen. Je bent in staat om je leven te leven zoals jij dat wilt. Vervang moeten met kunnen. Misschien ben je niet altijd zo vrij om de exacte omstandigheden te kiezen waarin je je bevindt, maar je bent absluut in staat om te bepalen welke betekenis je geeft aan die situatues. Kies betekenissen die je sterker maken, want dit is het moment om los te breken.

De betekenis van deze `Soul-coaching orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 6 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels