EssentieUitleg over orakelkaart `Essentie`


Vind je essentie. Vereenvoudig en denk na in de Zen-tuin van je geest. Ontdek de stilte in het centrum van de cycloon; doe wat belangrijk is en laat de rest los. Je ziel wilt dat je weet: Schraap alles weg dat je niet werkelijk bent en laat je essentie schijnen. Als je ooit eens ergens een geslepen kristal hebt zien hangen in de zon dan herinner je je misschien de kleine regenbogen die het afgeeft. Toch komen ze allemaal van dezelfde bron. Je hebt verschillende onderdelen waaruit je identiteit bestaat, maar toch bevindt zich onder al deze lagen je spirituele kern. Neem je tijd om te achterhalen wat je bron is en leef je leven vanuit je kern. Als iets je geen plezier geeft, doe het dan niet, of vind een manier om het meer plezierrijk te maken. Probeer je persoonlijke macht niet te vergroten zonder eerst de wijsheid van je ziel gevonden en begrepen te hebben.

De betekenis van deze `Soul-coaching orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Stier en is 3 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Innerlijk kind

Als je de kaart 'Innerlijk Kind' getrokken hebt, mag je je verwonderen in de speelsheid en kracht die in ieder van ons verscholen ligt. Innerlijk Kind nodigt je uit om niet vergeten te spelen. Het te troosten als het verdriet heeft. Maar het niet daarbij te laten. Het Innerlijke Kind herinnert ons aan de enorme veerkracht waarover ieder van ons beschikt !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels