In mijn essentie ben ik vreugde!

Vind je essentie. Vereenvoudig en denk na in de Zen-tuin van je geest. Ontdek de stilte in het centrum van de cycloon; doe wat belangrijk is en laat de rest los.

Je ziel wilt dat je weet: Schraap alles weg dat je niet werkelijk bent en laat je essentie schijnen. Als je ooit eens ergens een geslepen kristal hebt zien hangen in de zon dan herinner je je misschien de kleine regenbogen die het afgeeft. Toch komen ze allemaal van dezelfde bron. Je hebt verschillende onderdelen waaruit je identiteit bestaat, maar toch bevindt zich onder al deze lagen je spirituele kern. Neem je tijd om te achterhalen wat je bron is en leef je leven vanuit je kern. Als iets je geen plezier geeft, doe het dan niet, of vind een manier om het meer plezierrijk te maken. Probeer je persoonlijke macht niet te vergroten zonder eerst de wijsheid van je ziel gevonden en begrepen te hebben.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Jennifer JENNIFER

Psychic Medium - SoulReader - Luisterend Oor: Gespecialiseerd in relatiebegeleiding. Vaardig in het lezen van mensen en situaties.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1593 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Amandala AMANDALA

Graag help ik je om de juiste inzichten te krijgen zodat je op een liefdevolle positieve manier weer verder kan op je pad.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1398 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Albert ALBERT

Helderziend magnetiseur, kristalmeester en coach. Bent u benieuwd naar wat 2020 voor u in petto heeft?

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1441 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'ESSENTIE' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !