Ik accepteer, koester en hou van mijzelf zoals ik ben.

Acceptatie staat voor kracht. Accepteer je licht! Omhels alle delen van jezelf! Sta jezelf toe om de geschenken van het universum te ontvangen. Je bent deze zegeningen, en nog veel meer, waardig.

Je ziel wilt dat je weet: Het is soms lastig om jezelf volledig te accepteren zoals je bent. Maar toch, wanneer je dit niet doet dan ontken je het Goddelijke deel in jezelf...je Ziel. Iedere ervaring die je ooit hebt gehad, zelfs de ervaringen waarvan je dacht dat ze niet goed waren, hebben bijgedragen aan je spirituele ontwikkeling. Er zijn geen verkeerde ervaringen. Alles dat je in je leven bent overkomen is onderdeel van het Goddelijke plan voor jouw spirituele ontwikkeling als een Ziel. Als je jezelf zo kon zien als degenen in de spirituele wereld, dan zou je weten hoe bijzonder en wonderbaarlijk je bent. Naarmate je jezelf meer accepteert, zul je anderen helpen zichzelf lief te hebben en in vrede te zijn met zichzelf. Hoe meer je jezelf accepteert, hoe meer voldoening je zal ervaren.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Paragnost & Mental Coach Leila Amaryllis de Vries PARAGNOST & MENTAL COACH LEILA AMARYLLIS DE VRIES

Geboren Paragnost, ruim 30 jaar ervaring. Zuiver en krachtig invoelend, zónder foto’s. Liefde, hooggevoeligheid, ptss, werk.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1969 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Franka FRANKA

Heldervoelend en helderwetend medium. Sterk in het aanvoelen mensen, situaties en keuzemogelijkheden. Concreet en liefdevol.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1862 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Emmy EMMY

Heldervoelend helderziend, lennormand en pendelen, narcisme, spirituele - en relatie coach

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1765 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'ACCEPTATIE' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !