AcceptatieUitleg over orakelkaart `Acceptatie`


Acceptatie staat voor kracht. Accepteer je licht! Omhels alle delen van jezelf! Sta jezelf toe om de geschenken van het universum te ontvangen. Je bent deze zegeningen, en nog veel meer, waardig. Je ziel wilt dat je weet: Het is soms lastig om jezelf volledig te accepteren zoals je bent. Maar toch, wanneer je dit niet doet dan ontken je het Goddelijke deel in jezelf...je Ziel. Iedere ervaring die je ooit hebt gehad, zelfs de ervaringen waarvan je dacht dat ze niet goed waren, hebben bijgedragen aan je spirituele ontwikkeling. Er zijn geen verkeerde ervaringen. Alles dat je in je leven bent overkomen is onderdeel van het Goddelijke plan voor jouw spirituele ontwikkeling als een Ziel. Als je jezelf zo kon zien als degenen in de spirituele wereld, dan zou je weten hoe bijzonder en wonderbaarlijk je bent. Naarmate je jezelf meer accepteert, zul je anderen helpen zichzelf lief te hebben en in vrede te zijn met zichzelf. Hoe meer je jezelf accepteert, hoe meer voldoening je zal ervaren.

De betekenis van deze `Soul-coaching orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 6 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels