Mijn leven is goddelijk geleid.

Vertrouw erop dat je precies bent waar je moet zijn. Heb vertrouwen in jezelf en weet dat je goddelijk geleid wordt, ook wanneer je twijfels hebt. Vertrouw! Je hebt je zaadjes geplant, vertrouw er nu op dat de rest vanzelf gaat.

Je ziel wilt dat je weet: Vertrouwen is de basis van manifestatie. Alles is gecreëerd omdat iemand erin geloofde dat het mogelijk was. Geduld is hierbij absoluut noodzakelijk. Verandering kan plotseling gebeuren, maar sommige dingen kosten tijd. Je hebt je zaadjes geplant. Wees nu geduldig en weet dat het zal gebeuren. Wat het ook is waaraan je zorgdraagt, het zal bloeien.

Als je zojuist wat zaadjes geplant hebt in je achtertuin, dan zal je morgen niet boos op ze worden omdat er nog geen fruit zichtbaar is. Heb vertrouwen. Alles gaat volgens plan.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Juliette JULIETTE

Alleen chat 10u telefonisch/kijk beschrijving/Medium werkt snel,tijdsbepalingen. Het leven is geen mysterie maar een puzzel dat je kan doorgronden

Nederlandse vlag 070 7000 000 / BOX: 1385 (€ 1.80 p/m via credits)

Spiritueel consulent Niama NIAMA

Ervaren kaartlegster complexe liefdes situaties

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1595 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Jennifer JENNIFER

Medium | Paragnost : Vaardig in het lezen van mensen, situaties en mogelijkheden. Gespecialiseerd in: Relatiebegeleiding/problemen en zielsliefde.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1593 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'VERTROUWEN' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !