VertrouwenUitleg over orakelkaart `Vertrouwen`


Vertrouw erop dat je precies bent waar je moet zijn. Heb vertrouwen in jezelf en weet dat je goddelijk geleid wordt, ook wanneer je twijfels hebt. Vertrouw! Je hebt je zaadjes geplant, vertrouw er nu op dat de rest vanzelf gaat. Je ziel wilt dat je weet: Vertrouwen is de basis van manifestatie. Alles is gecreëerd omdat iemand erin geloofde dat het mogelijk was. Geduld is hierbij absoluut noodzakelijk. Verandering kan plotseling gebeuren, maar sommige dingen kosten tijd. Je hebt je zaadjes geplant. Wees nu geduldig en weet dat het zal gebeuren. Wat het ook is waaraan je zorgdraagt, het zal bloeien. Als je zojuist wat zaadjes geplant hebt in je achtertuin, dan zal je morgen niet boos op ze worden omdat er nog geen fruit zichtbaar is. Heb vertrouwen. Alles gaat volgens plan.

De betekenis van deze `Soul-coaching orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 7 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van woensdag: Jaloezie

Als je vandaag 'Jaloezie' trekt, begin dan met begrip voor jezelf. Hier ligt de mogelijkheid om, als jij jaloezie kent, kennis te maken met de onderliggende gevoelens. Gevoelens van angst, angst om te veliezen. En dat een ander krijgt wat jij wil hebben. Angst om tekort te schieten misschien. Welke van de angsten ken jij ? Erken je angst en je jaloezie smelt weg !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels