BeginnenUitleg over orakelkaart `Beginnen`


Een nieuwe cyclus begint in je leven. Begin met een schone lei; het is nu tijd om het oude los te laten en opnieuw te beginnen. Je ziel wilt dat je weet: Het leven verloopt in cyclussen. In de seizoenen van de wereld sterven de planten in de herfst zodat er nieuw leven kan beginnen in de lente. Dit is de universele dans van leven en dood. Er is een tijd van eindigen en beginnen, en dit is de sluiting van de ene cyclus en het begin van een andere. Hoewel het vaak moeilijk is om vertrouwde routines, situaties en relaties los te laten wanneer ze je niets meer opleveren, je ziel vraagt je om niet vast te houden aan het oude maar om de zeilen uit te zetten voor nieuwe wateren. Ga je angsten aan en sta jezelf toe om nieuwe wegen aan te breken. Je ziel is aan jouw zijde, en prachtige kansen zullen in je leven geroepen worden. Eenheid gebeurt wanneer je 'ja' kan zeggen tegen zowel einden als beginnen.

De betekenis van deze `Soul-coaching orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Tweelingen en is 5 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Loslaten

Trek je 'Loslaten' ? Dan kan het tijd zijn om iets los te laten waar je al een tijd tegen beter weten in aan vasthoud. Ergens maak je jezelf wijs dat het klopt wat je doet. Maar weet je niet beer ? Je kunt niets verliezen als je het loslaat. Als het bij je hoort komt het terug, maar dan uit eigen beweging. En dan kun je het ontvangen, omdat de dwang eraf is. Laat los.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels