Ik koester alle cyclussen in mijn leven.

Een nieuwe cyclus begint in je leven. Begin met een schone lei; het is nu tijd om het oude los te laten en opnieuw te beginnen.

Je ziel wilt dat je weet: Het leven verloopt in cyclussen. In de seizoenen van de wereld sterven de planten in de herfst zodat er nieuw leven kan beginnen in de lente. Dit is de universele dans van leven en dood. Er is een tijd van eindigen en beginnen, en dit is de sluiting van de ene cyclus en het begin van een andere. Hoewel het vaak moeilijk is om vertrouwde routines, situaties en relaties los te laten wanneer ze je niets meer opleveren, je ziel vraagt je om niet vast te houden aan het oude maar om de zeilen uit te zetten voor nieuwe wateren. Ga je angsten aan en sta jezelf toe om nieuwe wegen aan te breken. Je ziel is aan jouw zijde, en prachtige kansen zullen in je leven geroepen worden. Eenheid gebeurt wanneer je 'ja' kan zeggen tegen zowel einden als beginnen.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Bernarda Spee-Villar BERNARDA SPEE-VILLAR

k.lezen,healing,numerologie,liefde en relatie,zakelijk,luisteren oor,antwoorden inzichten,toekomst wie jou echte liefde,

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1746 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Lieve Habibi LIEVE HABIBI

Helderziende van bij de geboorte, Ik geef antwoord op elke vraag! Ik sta u bij met raad en daad, maar let wel: ik kan wel heksen, maar niet toveren!

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1700 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Edith EDITH

Ervaren medium, heldervoelend, wetend en horend. Contact met levenden en overledenen. Duidelijkheid in liefde,relaties en financiën.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1584 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'BEGINNEN' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !