Ik koester alle cyclussen in mijn leven.

Een nieuwe cyclus begint in je leven. Begin met een schone lei; het is nu tijd om het oude los te laten en opnieuw te beginnen.

Je ziel wilt dat je weet: Het leven verloopt in cyclussen. In de seizoenen van de wereld sterven de planten in de herfst zodat er nieuw leven kan beginnen in de lente. Dit is de universele dans van leven en dood. Er is een tijd van eindigen en beginnen, en dit is de sluiting van de ene cyclus en het begin van een andere. Hoewel het vaak moeilijk is om vertrouwde routines, situaties en relaties los te laten wanneer ze je niets meer opleveren, je ziel vraagt je om niet vast te houden aan het oude maar om de zeilen uit te zetten voor nieuwe wateren. Ga je angsten aan en sta jezelf toe om nieuwe wegen aan te breken. Je ziel is aan jouw zijde, en prachtige kansen zullen in je leven geroepen worden. Eenheid gebeurt wanneer je 'ja' kan zeggen tegen zowel einden als beginnen.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Paragnost & Mental Coach Leila Amaryllis de Vries PARAGNOST & MENTAL COACH LEILA AMARYLLIS DE VRIES

Geboren Paragnost, ruim 30 jaar ervaring. Zuiver en krachtig invoelend, zónder foto’s. Liefde, hooggevoeligheid, ptss, werk.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1969 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Franka FRANKA

Heldervoelend en helderwetend medium. Sterk in het aanvoelen mensen, situaties en keuzemogelijkheden. Concreet en liefdevol.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1862 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Emmy EMMY

Heldervoelend helderziend, lennormand en pendelen, narcisme, spirituele - en relatie coach

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1765 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'BEGINNEN' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !