OvergaveUitleg over orakelkaart `Overgave`


Laat los en laat het universum met de dingen omgaan. Alles is goed. Je hoeft het niet helemaal alleen te doen. Laat negatieve gedachten over jezelf los, je wordt gesteund. Je ziel wilt dat je weet: Loslaten heelt de behoefte om in controle te willen zijn, de stress van onvervulde verwachtingen, de angst om te eisen hoe de dingen moeten gaan en de spanning om anderen op bepaalde manier te willen laten handelen. Deze dingen leiden constant tot teleurstellingen en ongelukkigheid. Hoewel er een tijd is om vast te houden alsof je leven er van afhangt, er is ook een tijd van loslaten. Dit is zo'n tijd. Vergeet niet dat je je niet overgeeft aan een kracht buiten jezelf; je geeft je over aan je ziel. Door je grip los te laten sta je de manifestatiekrachten van het universum toe om door je heen te gaan. Je hoeft het niet helemaal alleen te doen. Hulp is om je heen, open je hart en laat het binnen.

De betekenis van deze `Soul-coaching orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 7 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van woensdag: Jaloezie

Als je vandaag 'Jaloezie' trekt, begin dan met begrip voor jezelf. Hier ligt de mogelijkheid om, als jij jaloezie kent, kennis te maken met de onderliggende gevoelens. Gevoelens van angst, angst om te veliezen. En dat een ander krijgt wat jij wil hebben. Angst om tekort te schieten misschien. Welke van de angsten ken jij ? Erken je angst en je jaloezie smelt weg !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels