Alles is goed. Ik geef mij over aan mijn innerlijke gids.

Laat los en laat het universum met de dingen omgaan. Alles is goed. Je hoeft het niet helemaal alleen te doen. Laat negatieve gedachten over jezelf los, je wordt gesteund.

Je ziel wilt dat je weet: Loslaten heelt de behoefte om in controle te willen zijn, de stress van onvervulde verwachtingen, de angst om te eisen hoe de dingen moeten gaan en de spanning om anderen op bepaalde manier te willen laten handelen. Deze dingen leiden constant tot teleurstellingen en ongelukkigheid. Hoewel er een tijd is om vast te houden alsof je leven er van afhangt, er is ook een tijd van loslaten. Dit is zo'n tijd. Vergeet niet dat je je niet overgeeft aan een kracht buiten jezelf; je geeft je over aan je ziel. Door je grip los te laten sta je de manifestatiekrachten van het universum toe om door je heen te gaan. Je hoeft het niet helemaal alleen te doen. Hulp is om je heen, open je hart en laat het binnen.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Sujadi SUJADI

Paragnost, Inzicht & Antwoord op Zielen- en Karmische Verbindingen, Relaties en Levenssituaties, Leraar Energie & Katalysator heler

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1446 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Jet JET

Zuiver en Krachtige inspirator. Helderwetend. Helderziend. Heldervoelend. Medium. Healer. Contact met overledenen. Diepgaande antwoorden.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1418 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Rivka RIVKA

Helderziend en helderhorend medium, Lenormandkaarten en fotoreadings. Antwoorden en inzichten.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1291 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'OVERGAVE' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !