VreugdeUitleg over orakelkaart `Vreugde`


Vier feest en heb plezier! Omarm het leven, jezelf en anderen. Zeg ja! Stijg naar de wolken en laat je twijfels oplossen. Alles is goed. Je ziel wilt dat je weet: Het is simpel: Je levensdoel is vreugde ervaren! Dat is het enige dat van je gevraagd wordt als ziel. Wat je omstandigheden ook zijn, er is altijd wel iets dat je vreugde geeft. En waar je je aandacht aan besteedt zal groeien. Wanneer je je op de gebieden in je leven focust die je vreugde geven dan zullen deze bloeien. Één van de snelste wegen naar geluk is door delen en geven. Dus open je hart en deel je liefde. Geluk verspreidt zich als wildvuur en kan de wereld helpen te helen. Dans en zing in overgave. Vreugde is jouw spirituele geboorterecht.

De betekenis van deze `Soul-coaching orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 7 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van woensdag: Jaloezie

Als je vandaag 'Jaloezie' trekt, begin dan met begrip voor jezelf. Hier ligt de mogelijkheid om, als jij jaloezie kent, kennis te maken met de onderliggende gevoelens. Gevoelens van angst, angst om te veliezen. En dat een ander krijgt wat jij wil hebben. Angst om tekort te schieten misschien. Welke van de angsten ken jij ? Erken je angst en je jaloezie smelt weg !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels