Vreugde en extase stromen wild en vrij door me heen.

Vier feest en heb plezier! Omarm het leven, jezelf en anderen. Zeg ja! Stijg naar de wolken en laat je twijfels oplossen. Alles is goed.

Je ziel wilt dat je weet: Het is simpel: Je levensdoel is vreugde ervaren! Dat is het enige dat van je gevraagd wordt als ziel. Wat je omstandigheden ook zijn, er is altijd wel iets dat je vreugde geeft. En waar je je aandacht aan besteedt zal groeien. Wanneer je je op de gebieden in je leven focust die je vreugde geven dan zullen deze bloeien. Één van de snelste wegen naar geluk is door delen en geven. Dus open je hart en deel je liefde. Geluk verspreidt zich als wildvuur en kan de wereld helpen te helen. Dans en zing in overgave. Vreugde is jouw spirituele geboorterecht.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Catharina Maria CATHARINA MARIA

Reiziger verteld vanuit de kern Verl/Heden/Toekomst /liefde/ Autisme / balans/healing/gevolgen sexueel kindmisbruik/Erkend Therapeut

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1511 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Jennifer JENNIFER

SoulReader-Paragnost: Vaardig in het lezen van mensen, situaties en mogelijkheden. Sterk in relatieproblemen, persoonlijk inzicht en bewustwording.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1593 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Wendy-Anna WENDY-ANNA

* Tweelingzielen & ZielsVerbindingen * - Hartekracht - Liefde - Daten/Relatie - NieuweTijdsKind - Werk/Geld - HSP - Transformatie - Inspirator

Nederlandse vlag 070 7000 000 / BOX: 1571 (€ 1.50 p/m via credits)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'VREUGDE' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !