Ik waak iedere dag over jeUitleg over orakelkaart `Ik waak iedere dag over je`


Geloof me wanneer ik vertel dat ik iedere gedachte van je heb gehoord en dat ik al je levensdoelen en -verlangens weet. We hebben zo'n sterke zielenverbinding dat één van mijn verlangens hier is om over je te waken terwijl je daar bent. Hoewel ik geen examens voor je kunt doen of kan ingrijpen bij beslissingen die je maakt uit vrije wil, ik deel de ruimte waarin je bent en beïnvloed je altijd om het beste te doen. Ik breng de belangrijke leermomenten in je leven die je ziel nodig heeft om te groeien. Zie mij maar als je beschermengel. We delen hetzelfde leven samen: Ik ben het licht dat voor je gaat, je hand vasthoudt en je de weg laat zien. Wees dus niet verbaasd als een bepaalde gedachte over mij ineens in je opkomt. Dit ben ik die naast je staat en je laat weten dat ik hier nog steeds bij je ben!

De betekenis van deze `Praten met de hemel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 6 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels