Ik zal je altijd in de goede richting sturenUitleg over orakelkaart `Ik zal je altijd in de goede richting sturen`


Hoewel ik God niet ben, of een engel, ik heb wel het vermogen om je te begeleiden. Houd in gedachte dat ik niet de alwetende kennis en wijsheid van het Universum heb, daarvoor zul je bij God moeten zijn (wat je kunt doen door te vragen om hulp). Maar je kunt wel je voordeel halen van mijn aardse lessen, welke me veel geleerd hebben. Ik heb ook een beter inzicht gekregen door de omstandigheden hier in de hemel. Zie mij maar als een vertrouwenspersoon waar je jezelf naartoe kunt richten wanneer je advies nodig hebt. Weet alsjeblieft dat ik er alles aan doe om je te begeleiden naar hetgeen dat het beste voor je. Ik heb geleerd om mijn eigen ego links te laten liggen waardoor ik me beter kan focussen op het helpen van anderen. Je zult de tekenen herkennen die ik je stuur, via gevoelens, dromen en andere herinneringen waardoor je aan me denkt.

De betekenis van deze `Praten met de hemel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Stier en is 3 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Innerlijk kind

Als je de kaart 'Innerlijk Kind' getrokken hebt, mag je je verwonderen in de speelsheid en kracht die in ieder van ons verscholen ligt. Innerlijk Kind nodigt je uit om niet vergeten te spelen. Het te troosten als het verdriet heeft. Maar het niet daarbij te laten. Het Innerlijke Kind herinnert ons aan de enorme veerkracht waarover ieder van ons beschikt !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels