VertrouwenUitleg over orakelkaart `Vertrouwen`


De engelen sturen je deze kaart om je te laten zien dat je gevoel een betrouwbare gids is bij je ambitie om gezonde veranderingen in je leven aan te brengen. Je dromen en je wensen zijn van essentieel belang voor je levensdoel. Je ziel geeft dit via je gevoel aan. Als je ontevreden bent over een situatie, vertrouw dan op dit gevoel. Als je bijvoorbeeld opgewonden bent over het vooruitzicht om weer naar school te gaan, of je eigen zaak te beginnen, vertrouw op dit gevoel. De eerste stap is om aandacht aan je gevoel te geven. Dit doe je door eens even rustig alleen te gaan zitten en met jezelf te praten. Stel jezelf vragen als: Wat wil ik echt?' en 'Wat is het beste voor mijn levensdoel?'. En let dan op het fysieke en emotionele gevoel dat je als antwoord krijgt. Je gevoel is de fysieke belichaming die je van de Hemelse leiding ontvangt. Vertrouw er op, zelfs als je het niet begrijpt, of zeker bent wat het betekent.

De betekenis van deze `Levensdoel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Stier en is 2 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van vrijdag: Wederkerigheid

Wederkerigheid is jouw kaart vandaag. Wederkerigheid is de kosmos brede balans van geven en ontvangen; de ademhaling van het al. Het is elke uitwisseling van gedache en intentie tot activiteiten op grootse schaal. Dos kosmos dankt jou voor je bijdrage en vraagt je nog meer open te staan voor wat het leven te bieden heeft.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels