Verandering van carrièreUitleg over orakelkaart `Verandering van carrière`


Deze kaart toont je, dat het gevoel juist is dat het tijd is om van baan te veranderen. Je hebt genoeg gekregen van je huidige baan, en je hebt ook geworsteld met de onzekerheden die de verandering zou geven. Je hebt je zorgen gemaakt over de financiën en andere aspecten die verband houden met dit besluit. Gelukkig willen de engelen je laten weten dat ze je helpen en ondersteunen! Gun jezelf om te dagdromen over de positieve mogelijkheden, in plaats van je te focussen over wat er in negatieve zin zou kunnen gebeuren. Stel je voor dat je helemaal opgaat in een betekenisvolle loopbaan, met een schitterend inkomen en succes bij alles wat je doet. Stel je voor dat je 's morgens opgewonden wakker wordt voor de nieuwe werkdag. Dit zijn allemaal mogelijkheden die werkelijkheid worden als je je innerlijke leiding volgt. De engelen zullen je intuïtief stap voor stap leiden, dus loop jezelf niet voorbij en doe geen overhaaste dingen. Blijf helemaal verbonden met het heden en blijf je best doen. De verandering van je loopbaan kan stapsgewijs gebeuren. Je kunt beginnen met je, op parttimebasis, in iets anders te verdiepen. Het is het licht aan het eind van de tunnel dat ervoor zorgt dat je positief blijft in je huidige bestaan.

De betekenis van deze `Levensdoel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Waterman en is 18 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van woensdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels