Tijd om te beslissenUitleg over orakelkaart `Tijd om te beslissen`


De engelen vragen je om heel eerlijk te zijn naar jezelf (en hen) over je dromen en wensen. Wat wil je? Wat wil je veranderen? Waar wacht je op? Sta jezelf toe om je ware gevoelens te (h)erkennen. Heb de moed om toe te geven aan je dromen. Deze kaart toont aan dat, als je het kunt dromen je het ook kunt doen. De engelen moedigen je aan om je mogelijkheden te verkennen en je leven te leven. Uiteindelijk maakt je werk het belangrijkste deel uit van je dagelijkse activiteiten. Jij (zoals ieder ander) verdient het om je tijd op een betekenisvolle en aangename manier door te brengen.

De betekenis van deze `Levensdoel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Boogschutter en is 15 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zondag: De realiteit

De kaart 'De Realiteit' wil jou vertellen dat het universum absoluut logisch is. De Realiteit is duurzaam en dus blijvend. Oorzaak en gevolg is Realiteit en is de basis van het leven. Waar geen Realiteit is is illusie, conflict en pijn. Wat deze kaart jou te bieden heeft is de vraag: Waar wil jij de realiteit nog niet zien ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels