Tijd om te beslissenUitleg over orakelkaart `Tijd om te beslissen`


De engelen vragen je om heel eerlijk te zijn naar jezelf (en hen) over je dromen en wensen. Wat wil je? Wat wil je veranderen? Waar wacht je op? Sta jezelf toe om je ware gevoelens te (h)erkennen. Heb de moed om toe te geven aan je dromen. Deze kaart toont aan dat, als je het kunt dromen je het ook kunt doen. De engelen moedigen je aan om je mogelijkheden te verkennen en je leven te leven. Uiteindelijk maakt je werk het belangrijkste deel uit van je dagelijkse activiteiten. Jij (zoals ieder ander) verdient het om je tijd op een betekenisvolle en aangename manier door te brengen.

De betekenis van deze `Levensdoel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Weegschaal en is 18 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van woensdag: De dood

Bij het trekken van de kaart de dood gaat het niet over het op handen zijnde sterven van jou. De dood is symbolisch en nodigt je uit om te zien wat er getransformeerd kan worden bij jou. Waarbij de oude gewoonte die je niet meer dient, sterft. De Dood gaat over transformatie van aspecten van jou, zodat het oude gaat en het nieuwe kan komen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels