StuderenUitleg over orakelkaart `Studeren`


Deze kaart geeft aan dat je aanvullende informatie nodig hebt om je vertrouwd te voelen met je carrière. Gelukkig leiden de engelen je in dit opzicht. Neem alsjeblieft notitie van de steeds weer terugkerende ideeën en gevoelens over het nemen van lessen, het inhuren van een mentor, het lezen van een boek of andere vormen van onderzoek en studie. Je ontvangt ook tekens van boven die je wijzen op manieren van ondersteuning. Bijvoorbeeld: meerdere mensen kunnen je in korte tijd hetzelfde boek aanbevelen. Dat geeft aan dat de engelen hun leiding bezorgen door middel van boodschappen van andere mensen. In dat herhaaldelijk genoemde boek, die film, cursus, plaats of ander voorstel staat informatie die voor jou belangrijk is. De engelen hebben de deur naar informatie voor jou opengezet, en nu is het aan jou om hun gift te accepteren door dat boek te lezen, die film te zien, die cursus te volgen of die plek te bezoeken!

De betekenis van deze `Levensdoel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 5 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zondag: Inspiratie

Als inspiratie zich vandaag aandient is dit het moment om de inspiratie te volgen waar je al enige tijd mee rondloopt. Of je te openen zodat je geinspireerd kunt worden om het vervolgens te gebruiken. Ook jij bent een Goddelijk wezen dat elke dag via het hart geinspireerd wordt om te komen tot je meest prachtige zelf. Volg en wees een schepper !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels